PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

 Kop staart aanrijding 
GOOIK - Maandag omstreeks 7,45 uur gebeurde een verkeersongeval met blikschade op de kruising van de Ninoofsesteenweg – krpt Lenniksestraat . K.W uit Halle komt in aanrijding met een voorliggend voertuig bestuurd door P.F uit Gooik.

Auto gestolen
LENNIK - De politie noteerde maandagmorgen een diefstal in woning + diefstal voertuig. De feiten gebeurden in de Nellekenstraat. De onbekende(n) verschaffen zich de toegang via de achterzijde van de woning, vinden sleutels van het voertuig dat gestald staat op de oprit. De dader(s) ontvreemden het voertuig.

Oliespoor 
GALMAARDEN - De brandweer rukte maandag omstreeks 10 uur uit voor het kuisen van een oliespoor aan de Vollezelestraat  ter hoogte voetbalplein in Galmaarden. De brandweer Ninove ruimt het oliespoor op, de veroorzaker van het spoor is onbekend.

Vandalisme door ruit in te gooien
GALMAARDEN - Zaterdag noteerde de politie in de Repingestraat in Galmaarden vandalisme. Onbekende(n) vernielen de ruit van een geparkeerd voertuig.

Geld gestolen 
HERNE -  In de Gainestraat verschaffen onbekende(n) zich toegang tot de woning via een keukenraam (achterzijde woning). De dader(s) ontvreemden een som geld.

Hond jaagt dieven weg
HERNE - Zaterdagnacht poogden dieven in de Gainestraat via de voordeur in te breken. Ze betreden de woning niet. De daders worden vermoedelijk afgeschrikt door de aanwezigheid van de hond.

Alarm kan dieven uit kasteel verjagen 
GOOIK – In de Oplombeekstraat in Gooik verschaffen onbekende(n) zich de toegang tot het kasteel in renovatie, verschillende koffers met werktuigen worden verzameld . De dader(s) dienen zonder buit de vlucht te nemen door het in werking treden van het alarm.

Binnen via raam
GOOIK - Zaterdag omstreks 20.30 uur noteerde de politie een diefstal in de Dreefstraat in Gooik. De eigenaar van het leegstaand pand stelt vast dat onbekende(n) braak hebben gepleegd op het raam achteraan de woning.

 

Onbekenden vuren kogels af op woning
SINT-PIETERS-LEEUW -  In de Groot-Bijgaardenstraat in Sint-Pieters-Leeuw zijn vrijdagnacht kogels afgevuurd op een woning. Er zijn twaalf 9 mm-hulzen gevonden. Er waren vijf kogelinslagen in het plafond en één in de muur. Het echtpaar dat lag te slapen, is ongedeerd. Over het motief bestaat nog geen duidelijkheid. De bewoners zijn zich van geen vijanden bewust. De daders zijn spoorloos.  

 

Grootse snelheidscontrole in het Pajottenland
PAJOTTENLAND - Voor de politie van de Zonne Pajottenland blijven snelheidscontroles prioriteir. Tijdens de actie van zaterdagnacht werden vier rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.

1

GALMAARDEN - Ninoofsesteenweg

348 controles

26 bekeuringen

98 km/u is hoogste snelheid--- toegestane Snelheid 50 km/h

2

HERNE  (kokejane)– steenweg asse

138

17

118 --- toegestane Snelheid 50 Km/h

3

GOOIK –

Ninoofsesteenweg

168

8

124  --- toegestane

Snelheid 70 Km/h

4

PEPINGEN –

Ninoofsesteenweg

108

3

93  --- toegestane

Snelheid 50Km/h

5

GOOIK  (Leerbeek)

97

7

106  --- toegestane

Snelheid 50 Km/h

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys/Marc Colpaert | 23 mrt 2023
Marc Sluys | 22 mrt 2023

archief