Verkeersongelukken in GOOIK en LENNIK

C21

Verkeersongelukken in GOOIK en LENNIK

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Lennik gebeurde aan het kruispunt van de Kroonstraat en de Van Der Steenstraat een ongeluk met een bus van De Lijn. In Gooik was er een ongeluk in de Bruneaustraat en de Lenniksestraat.

Verkeersongeval stoffelijke schade te Lennik
Aan het kruispunt  Kroonstraat - Frans Van Der Steenstraat kwam een bus van “De Lijn”  bij het afdraaien in aanrijding met het voertuig Fiat 500 van S.D. uit Lennik. Geringe stoffelijke schade. Ingevolge het ongeval was er enige tijd verkeershinder.
Onopzettelijke beschadigingen te Galmaarden,
Bij onderhoudswerken op de Ninoofsesteenweg in Galmaarden werd een electriciteitspaal aangereden. Electriciteitskabel knakte hierdoor af en diende vervangen te worden.
Diefstal met braak in woning in Gooik
In de Bruneaustraat in Gooik werd ingebroken in een woning. Venster aan de zijkant van de woning werd ingeslagen. Woning werd doorzocht. Nadeel heden nog niet gekend. Bewoners afwezig op het moment van de inbraak.
Verkeersongeval met stoffelijke schade te Gooik
In de Lenniksestraat in Gooik was er een verkeersongeval met stoffelijke schade. D.B.E. uit Gooik reed met haar wagen Volkswagen Polo in een put in het wegdek. Hierdoor raakte het voertuig beschadigd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief