PAJOTTENLAND – Politie zoekt een teamchef personeelszaken

C21

PAJOTTENLAND – Politie zoekt een teamchef personeelszaken

Teamchef
PAJOTTENLAND – Politie zoekt een teamchef personeelszaken - © Deschuyffeleer
 

De politiezone Pajottenland wenst een teamchef Personeel/HRM (human resource management) aan te werven en stelt daartoe een vacature open. De teamchef behoort tot het administratief en logistiek kader (burger) en werkt ondersteunend voor de directeur Personeel/Logistiek/Informatica/Financiën (PLIF). Hij of zij dient vooral in te staan voor de uitvoering van het personeelsbeleid zoals aanwerving, loopbaanbeheer en arbeidsongevallen evenals voor het administratief beheer van de medewerkers.

 

Het betreft een voltijdse, statutaire betrekking. De plaats van tewerkstelling is het politiegebouw in Kester (Gooik). De diplomavereisten zijn houder zijn van een diploma of getuigschrift dat ten minste evenwaardig is met die welke in aanmerking worden genomen voor de aanwerving in de betrekkingen van niveau B bij de federale rijksbesturen. Een professionele bachelor Personeelswerk is een pluspunt.

 

De functiebeschrijving, de voorwaarden en alle andere nuttige informatie kunnen worden geraadpleegd via de website van de recruteringsdienst van de politie: https://www.jobpol.be/nl/administratieve-jobs/teamchef-personeelhrm of er kan contact opgenomen worden met de directeur PLIF van de politiezone, adviseur Valérie Van Den Broecke, op het nummer 054/31.35.20 voor alle verdere gewenste informatie.

 

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot uiterlijk 22 mei 2020 via de hierboven vermelde website.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief