BEERSEL/ LENNIK - Minister Ceyssens op de “Week van het Pajottenland”

C21

BEERSEL/ LENNIK - Minister Ceyssens op de “Week van het Pajottenland”

Editiepqjot_ceyssens_1_ingewonden
Minister Ceyssens op bezoek in Beersel en Lennik. (Foto's ingezonden)
 
Editiepqjot_ceyssens_2_ingewonden
 

Burgemeester Dewaele en Schepen en Provincieraadslid Irina De Knop (Lennik) nodigden minister Ceysens uit naar het Pajottenland en de Zennevallei in het kader van de “week van het Pajottenland”.
Zij vonden dit een uitstekende aanleiding om de minister van Economie en Ondernemen nader te laten kennismaken met het grote economisch ‘potentieel’ van de  streek, gezien haar rijkdom aan lekkere streekproducten en knappe ondernemers.

Het is belangrijk om verder te investeren in de bekendmaking van de regio Pajottenland-Zennevallei. Het komt niet alleen het toerisme en de ondernemers van de streek ten goede, maar ook en vooral de werkgelegenheid in eigen streek.

Als minister voor Economie en ondernemen is Ceysens geïnteresseerd in de ontwikkeling van de streek als “handelsmerk”. Bedrijven die er in slagen om de typische troeven van het Pajottenland uit te spelen en de streekproducten te vertalen naar een commercieel succes, moeten daarbij alle ondersteuning krijgen die mogelijk is.

Zij bracht een bezoek aan een aantal activiteiten en bedrijven in het Pajottenland waaronder de ‘wandeltocht van de Lennikse Windheren’ , het bekende “Huis Vossen” in Lennik en de Brouwerij Drie Fonteinen in Beersel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2009
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief