REGIO - Boosterprik voorrang voor het personeel in het basisonderwijs en kinderbegeleiders

C21

REGIO - Boosterprik voorrang voor het personeel in het basisonderwijs en kinderbegeleiders

Img_20211220_135408__kopie_
Het vaccinatiecentrum. - Foto Marc Colpaert
 
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts en van Volksgezondheid Wouter Beke hebben afgesproken dat personeel in het basisonderwijs en kinderbegeleiders voorrang kunnen krijgen voor een boosterprik, voor zover de reguliere prikstromen niet vertraagd worden. Daarom worden alle personeelsleden van het basisonderwijs en kinderbegeleiders die wonen in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Roosdaal uitgenodigd in Vaccinatiecentrum Strijland.
 
 
 
Werk je in het basisonderwijs of de kinderopvang en heb je NOG GEEN UITNODIGING ontvangen:
Kom op dinsdag 28/12/2021 tussen 9u en 11u naar Vaccinatiecentrum Strijland (Strijlandstraat 61 – 1755 Gooik). Je moet geen afspraak maken maar wel je identiteitskaart en een document waarmee je kan aantonen dat je in het basisonderwijs of de kinderopvang werkt (lerarenkaart, attest kinderbegeleider, kopie arbeidsovereenkomst …) meebrengen. Hou er rekening mee dat het druk kan zijn en dat je mogelijks moet wachten, maar geen nood er zijn vaccins genoeg.
Heb je WEL EEN UITNODIGING ontvangen:
Dan kom je op het moment van je afspraak. Wil  je deze afspraak verplaatsen (vervroegen is mogelijk als het interval gerespecteerd wordt) dan kan je dat: Zelf via de link op je uitnodiging
Door te bellen naar het Vaccinatiecentrum op 02/211 35 35 of een mailtje te sturen naar vaccinatie@gooik.be. Je kan je uiteraard ook inschrijven op QVAX om door een Vaccinatiecentrum te kunnen worden opgeroepen wanneer er vaccinatieplaatsen vrij zijn.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief