ROOSDAAL - Sofaplus de speciaalzaak voor sofa’s, salons, trendy zitmeubelen en ergonomische relaxen in stof en leder.

C21

ROOSDAAL - Sofaplus de speciaalzaak voor sofa’s, salons, trendy zitmeubelen en ergonomische relaxen in stof en leder.

Editie_roosdaal_sofaplus_1__kopie_
Martine, Philippe, Oona en Cyrille voor Sofaplus. Foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_sofaplus_2__kopie_
Kom binnen en geniet van al dit moois.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_sofaplus_3__kopie_
Prachtige lederen salons.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_sofaplus_4__kopie_
U moet het zeker eens ontdekken.- foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_sofaplus_5__kopie_
Het is dadelijk genieten van al dat moois.- Foto Marc Colpaert
 
Sofaplus gelegen langs de Ninoofsesteenweg in Rossdaal is al bijna 20 jaar de zaak bij uitstek in het Pajottenland, waar u terecht kunt voor het vinden van tal van mooe salons, sofa's, zeg maar de betere trendy zitmeubelen. Wie op zoek is naar een mooie zetel moet zeker ook eens bij Sofaplus een kijkje komen nemen. Deze zaak straalt gewoon klasse uit. Niets is zo heerlijk als na een lange dag hard werken thuis in uw zetel te kunnen ploffen. De zetel is niet langer zomaar de zitbank waarop u naar de TV kijkt. Je speelt, lacht, huilt en knuffelt erin en dat hebben ze bij Sofaplus duidelijk begrepen.
Het is een modieuze aanvulling geworden van uw woonkamer met zijn eigen design en stijl.
Sofaplus is dan ook  gespecialiseerd in sofa’s, salons, trendy zitmeubelen en ergonomische relaxen in stof en leder. Deze salonspeciaalzaak werd opgericht in 2003 door Philippe Vandenberghe in het spoor van zijn grootvader wijlen Albert Fieremans in Roosdaal, in de loop der jaren werd door de sterke groei het aanbod van salons alleen maar uitgebreid. Hierdoor werd de toonzaal verschillende keren vergroot en gemoderniseerd tot actueel 3.000 m².
 
Ondertussen creëerde  Philippe net naast de huidige zaak een tweede zitmeubel winkel onder de naam De Canapee by PVDB waar je andere top designmerken zoals Bonaldo, Fiam, Indera, Jori, Kartell, Koinor, Leolux, Moroso, Koinor, Galotti & Radice, Angelo kan terugvinden.
 
Ruim aanbod van zitmeubelen
Vandaag vindt u bij Sofaplus meer dan 10 verschillende topmerken van zitmeubelen: Calia Italia, Ego Italiano, Franco Ferri, Kebe, LAS Salotti, Max Divani, Mecam, Neo Style, W. Schillig, Nicoletti. De verschillende lederen en stoffen salons, relaxzetels en accessoires – meer dan 150 modellen staan verspreid over een showroom van 3.000 m² en 3 verdiepingen.

 

Sofaplus heeft meer dan 150 modellen, verspreid over 3 verdiepingen, ingedeeld in verschillende categorieën en sfeer. U vindt in onze meubelwinkel meer dan 10 verschillende nationale en internationale topmerken . Bij ons koopt u niet enkel een zitmeubel van kwaliteit maar ook de garantie op een gerust hart.

 

Kom eens langs en ga ook eens een kijkje nemen op www.sofaplus.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief