LENNIK - Een mooie aangeklede EXOBOX op de Markt in Lennik

C21

LENNIK - Een mooie aangeklede EXOBOX op de Markt in Lennik

Editie_lennik_exobox_1__kopie_
Bernadette en Sarah in hun knusse exobox.- Foto Marc Colpaert
 
Tijdens Lennik Inspireert stond er een exobox op de Markt van Lennik. Bernadette De Noose en Sarah Vanneste gaven ons wat meer informatie over deze exobox. Bernadette, intereurarchitecte, zorgde op haar beurt dan weer voor de mooie afwerking van het geplaatste exemplaar in Lennik. Maar wat is een exobox nu eigelijk, veel meer dan alleen maar een blokhut, geloof me.
Een EXOBOX is een verplaatsbare, geïsoleerde buitenkamer met stalen geraamte en afgewerkt interieur. Een EXOBOX is een tuinkamer of een poolhouse. Maar net zo goed een hobbyruimte, pop-upstore, mancave, opslagplaats, bureau, woonkamer, buitenkeuken, atelier, showroom, degustatieruimte of kangoeroewoning. En met een extra verstevigde vloer is hij ook een garage. Een EXOBOX is alles. Behalve een blokhut. Dus kunt u als klant een poolhouse of tuinkamer laten maken op maat van uw tuin. Dit is een duurzaam, modulair, kwalitatief en betaalbaar design. Verder valt nog te noteren dat de plaatsing op 1 dag kan gebeuren, de architecten meedenken met de klant, er een levenslange kwaliteit wordt gegarandeerd en er geen of weinig beton wordt gebruikt. Reden genoeg om een kijkje te gaan nemen op de website www.exobox.eu
 
Bernadette De Noose die de aankleding deed van de exobox kunt u bereiken via www.viamobili.be of ga eens langs in de showroom, Ninoofsesteenweg 1005 in Schepdaal. Doen.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 22 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 16 feb 2023

archief