GOOIK - Benny De Winne uit Ninove wint 250 euro op de wekelijkse markt

C21

GOOIK - Benny De Winne uit Ninove wint 250 euro op de wekelijkse markt

Editie_gooik_prijzen_markt_2__kopie_
Burgemeester en schepenen trokken de winnaars.- Foto Marc Colpaert
 
Zopas trok een onschuldige hand 7 winnaars uit  de grote kist dit ter hoogte van de wekelijkse markt in Gooik. Benny De Winne uit Ninove gaat met de hoofdprijs van 250 euro lopen.  Naar aanleiding van de Maand van de Markt deelden de handelaars op de Gooikse boerenmarkten (dinsdag en woensdag: Gooik – donderdag: Kester) nog tot het einde van de maand april invulformulieren uit aan hun klanten. Zo maakten zij kans op een mooi prijzenpakket. De winnaars werden getrokken door de leden van het college van burgemeester en schepenen.
 
Prijzenpakket
 
Markt Gooik
Hoofdprijs: 250 euro aan waardebonnen bij de Gooikse handelaars (10 bonnen van 25 euro). De gelukkige winnaar werd Benny De Winne.
 

Waardebonnen van de 6 marktkramers (Fruitbedrijf Pevershof - Groentenbedrijf Antoon Wauters - Hoevebakkerij De Haseleer - Slagerij Herrebeekhof - ’t Kippenhof - De Pensmobiel) t.w.v. 150 euro. Hier waren de winnaars Jozef Bullens uit Lennik, Joran De Pauw uit Gooik, Greet Vandersteen uit Lennik, Leopold Van Lierde uit Ternat en  Dirk De Buck uit Sint -Ulriks- Kapelle. Van harte proficiat aan alle winnaars 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys/Marc Colpaert | 23 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 22 mrt 2023

archief