REGIO - De nacht van de Pajotse ondernemer met Sandra Kim

C21

REGIO - De nacht van de Pajotse ondernemer met Sandra Kim

Y-359__kopie_
Sandra Kim. Ingezonden foto
 
Y-332__kopie_
Het werd een leuk feestje.- Foto ingezonden
 
Tijdens de Nacht van de Pajotse ondernemer was er een optreden van De Mystery Masked singer guest en dit was niemand minder dan de Eurosong & Masked singer winnares Sandra Kim. Haar stem als een klok zette de zaal op z'n kop. Na lang wachten wegens corona hadden we uiteindelijk een nieuwe datum kunnen prikken voor dit Top-event. Op 4 Mei kwamen maar liefst  225 Pajotse ondernemers naar  restaurant Krekelhof voor deze boeidende avond!
 
Dit event brengt menig ondernemer samen en biedt de uitgesproken gelegenheid om te netwerken en het ondernemerschap in het Pajottenland volop in the picture te zetten. Het is event was dan ook op een 2-tal dagen uitverkocht. De voorbije jaren wist Pajots ondernemer & organisator Gunther De Wilde steeds toppers uit de ondernemerswereld naar het Pajottenland te halen voor een leerrijk sofagesprek.
 
Wouter Torfs, Hans Bourlon, Bart Verhaeghe passeerden allemaal de revue. Dit jaar stond de 4de Nacht van de Pajotse ondernemer in het teken van vrouwelijk ondernemerschap. Special Guests dit jaar: Niemand minder dan powerwoman en Eline De Munck. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief