REGIO - Maak Europa dierproefvrij en teken nu de petitie doe het voor die arme diertjes

C21

REGIO - Maak Europa dierproefvrij en teken nu de petitie doe het voor die arme diertjes

A_konijn_3
Doe het voor die beestjes.- Ingezonden foto
 

De vereniging Animal Rights willen de mensen wakker schudden en vragen hen om met spoed de petitie te tekenen om Europa dierproefvrij te krijgen. Vandaag moeten nog tal van dieren afzien om ondermeer tal van cosmetica producten in onze winkelrekken te krijgen. Wie zijn wij om andere levende wezens onnodig pijn te doen om tal van producten te testen. Dit moet stoppen! elke handtekening helpt! 

Het verborgen ingrediënt in veel van onze cosmetica is dierenleed. Chemische stoffen worden getest op konijnen en cavia's in laboratoria. Ze leven in kleine kooitjes en hebben bloeddoorlopen ogen of pijnlijke, ontstoken wonden op hun lijfjes door irritatie.

 

Er is al 9 jaar een Europees verbod op dierproeven in de cosmetica-industrie. Toch moeten de mensen van Animal Rights nog steeds in actie komen. EU-autoriteiten eisen namelijk nieuwe dierproeven op ingrediënten die in cosmetica worden gebruikt. De belofte van een dierproefvrij Europa is gebroken! We willen ervoor zorgen dat er echt geen dierproeven meer worden gedaan voor cosmetica. Daarom werd vorig jaar een burgerinitiatief gelanceerd dat je hier kunt tekenen. Ook Lush zet nu haar schouders onder dit initiatief! Met een campagneweek helpt zij ons zo veel mogelijk handtekeningen te verzamelen.

 We hebben tot 31 augustus 2022 de tijd om 1 miljoen geldige handtekeningen van EU-burgers te verzamelen. Wanneer we daarin slagen, moet de Europese Commissie actie ondernemen. Op dit moment hebben nog meer dan een half miljoen handtekeningen nodig!

Teken dus de petitie via: https://eci.ec.europa.eu/019/public/#/screen/home

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief