GOOIK/REGIO - Nieuwe vaccinatiecampagne in Vaccinatiecentrum Strijland vanaf begin september

C21

GOOIK/REGIO - Nieuwe vaccinatiecampagne in Vaccinatiecentrum Strijland vanaf begin september

20220608_155831
Binnenkort opnieuw wachtende mensen.- Foto Marc Colpaert
 
De Vlaamse overheid besliste om de bevolking (18 en ouder) uit te nodigen voor een bijkomende boosterprik in het najaar van 2022. Deze ‘herfstprik’ is nodig om opnieuw op het hoogste niveau beschermd te zijn tegen COVID-19.Vaccinatiecentrum Strijland zal alle inwoners van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Roosdaal die een bijkomende boosterprik willen, inenten. De eerste uitnodigingen zijn ondertussen de deur uit.
 
Simon De Boeck, burgemeester: “Momenteel zijn we in het Vaccinatiecentrum Strijland de nodige voorbereidingen aan het treffen. Het is de bedoeling om vanaf 12 september opnieuw operationeel te zijn en mede dankzij de vele medewerkers en vrijwilligers, opnieuw te vaccineren.” De nieuwe vaccinatiecampagne zal gelijkaardig aan de vorige campagne verlopen. De bevolking zal stap voor stap uitgenodigd worden.
De voorgestelde afspraak moet telkens bevestigd worden, zoveel als mogelijk digitaal. Momenteel is het nog niet mogelijk om een afspraak te maken dus contact opnemen heeft nog geen zin. “Inwoners die ondertussen een vaccinatie nodig hebben, kunnen nog steeds terecht in de huisartsenpost Eizeringen.
Daar is nog steeds een tweewekelijks vaccinatiemoment, aldus Simon De Boeck.

“We hopen dat heel wat Pajotten op de uitnodiging voor de bijkomende boosterprik ingaan. Zo kunnen we met een extra bescherming het najaar ingaan.” Meer informatie mail naar : vaccinatie@gooik.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief