GOOIK/LENNIK - Eerstehulp Opleidingen helpen je efficiënt te reageren

C21

GOOIK/LENNIK - Eerstehulp Opleidingen helpen je efficiënt te reageren

Rkv-lesmoment
 
Op 5 oktober 2022 start Rodekruisafdeling Lennik-Gooik een nieuwe Opleiding Eerste hulp. En Iedereen mag deelnemen. Je moet minstens zestien jaar oud zijn of zestien worden in het jaar waarin je de opleiding volgt. En als je achteraf slaagt voor ‘het examen’ ontvang je van ons een brevet dat 5 jaar geldig is.
 
Iemand in nood ?
Het Rode Kruis leert je in een opleiding van 12 uur om krachtig, juist en efficiënt te reageren. Immers, iemand in nood helpen lijkt evident. In theorie. In de praktijk zijn er echter veel mensen die panikeren en niet weten wat te doen. Meteen hulp kunnen bieden, voorkomt vaak erger. Daarom wil onze afdeling de mensen zelfredzaam maken, ervoor zorgen dat ze durven helpen. Door eerste hulp te leren, doe je immers kennis én zelfvertrouwen op. En niet enkel Eerste hulp, maar ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod in deze opleiding, wat altijd handig is.  
 
Wil jij het ook onder de knie krijgen? Fantastisch. Inschrijven kan vanaf vandaag via de website van Rode Kruis-Vlaanderen, Leer Eerste Hulp of neem contact op met Melanie Vanbellinghen, via  melanie.vanbellinghen@vrijwilliger.rodekruis.be

  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2022
Marc Colpaert/Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief