Zomaar eventjes drie streekproducten erbij van Gastro Boetiek en Gastro Atelier in Gooik

C21

Zomaar eventjes drie streekproducten erbij van Gastro Boetiek en Gastro Atelier in Gooik

Editie_gooik_herman_2__kopie_
Herman en Monique in hun zaak.- Foto Marc Colpaert
 
Img-20240307-wa0000
De nieuwe producten. Ingezonden foto
 

Herman Heylens en zijn vrouw Monique samen met hun ploeg doen het opnieuw. Ze verkregen zopas, dat zomaar eventjes drie producten van hen de naam streekproduct mogen dragen. De toestemming om het Label "Streekproduct" te gebruiken komt er voor de Vlaams-Brabants streekproducten: “Chutney” een zuur, zoet confituur op basis van rietsuiker en appelazijn, “Pajottenlandse Ketchup” en “Pickels”. 

Herman Heylens en zijn vrouw Monique hebben twee nieuwe zaken uit de grond gestampt en openden hun Gastro-Boetiek en Gastro-Atelier in 2020. Ze hebben ondertussen tal van lekkere gerechten gemaakt, met heel veel streekproducten en met tal van producten uit hun eigen tuin. Wie Herman een beetje kent weet dat hij en zijn team gebeten zijn om de lekkerste gerechten te serveren. Een groot punt van dit team is dat zowat alles ter plaatse gemaakt wordt.  Dat is altijd zo geweest. "Bij ons wordt zelfs de mayonaise hier ter plaatse gemaakt en niet aangekocht in een grote pot", lacht Herman.  

Herman’s passie voor culinair plezier drijft hem elke dag opnieuw. Toch is de zaak verre van zijn verdienste alleen. Zijn vrouw Monique en alle leden van hun team, voor en achter de schermen streven er elke dag na om het beste van zichzelf te geven. De inzet en talent van allen bieden hem de kans om elke dag opnieuw terug creatief bezig te kunnen zijn.

Proeven doe je met al je zintuigen. Daarom denken ze aan ieder detail. Van bij het ontvangst, de gerechten tot en met de verpakking. Met compromissen zijn ze niet vooruit, daarom kiezen ze voor de echte kwaliteit, vervolgens koos Herman ervoor om zoveel mogelijk producten aan te kopen van Pajottenlandse en vervolgens Belgische origine. De passie voor kruiden fascineerde hem al lang. Daarom besloot hij om vervolgens van een hobby zijn eigen kruiden te kweken en deze verder te verwerken in tal van producten.

Deze nieuwe producten zijn natuurlijk te vinden bij Herman en Monique in de Lenniksestraat 65 in Gooik, of in de streekproductenwinkels in Halle, Vollezele(K&C Streekshop), Asse en binnenkort ook in Ternat.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief