Feiten uit LENNIK en GALMAARDEN

C21

Feiten uit LENNIK en GALMAARDEN

Politie_logo_klein100

 

1

26/11/2009 om 17.05 uur

Ongeval te Lennik Vondelstraat. P. J. uit Lennik bestuurt een bromfiets. Komende uit de richting Markt rijdende richting Oude trambedding. Terhoogte van de Vondelstraat met de Stationstraat komt de bestuurder in aanrijding met een metalen amsterdammertje. Hij verliest de controle over zijn bromfiets en komt tenval. De oorzaak is vermoedelijk de weersgesteldheid.  Hevige regenval en duisternis. Bestuurder is overgebracht naar Erasmus Anderlecht met lichte verwondingen.

2

26/11/2009 om 19.05 uur.

Ongeval te Lennik Ninoofsesteenweg. P.W. uit Lennik staat met zijn voertuig te wachten voor de rode verkeerslichten. Zijn voertuig wordt achteraan aangereden door het voertuig bestuurd door P.A. uit Lennik. Laatstvernoemde wordt licht gekwetst.

3

27/11/2009 om 02.05 uur.

Ongeval te Galmaarden Langestraat. D.S uit  Galmaarden volgt de Langestraat in de richting Vollezele. Om ongekende reden verliest ze de controle over haar wagen, wijkt links uit, komt in aanrijding met een duiker en belandt vervolgens op het dak midden de rijbaan.

4

27/11/2009 om 02.23 uur.

Diefstal met braak in de dierenwinkel “Dog en Cat Lovers Ninoofsesteenweg te Lennik. Onbekenden trappen links van de handelzaak een paneel in. Betreden aldaar de winkelruimte. Een geldlade uit de kassa met een onbepaalde som werd ontvreemd. De uitbaters werden via het alarmsysteem verwittigd. Dader(s) zijn spoorloos.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief