MERCHTEM zoekt vrijwillige burenbemiddelaar(s)

C21

MERCHTEM zoekt vrijwillige burenbemiddelaar(s)

Burenbemiddeling_p200

De gemeentelijke dienst burenbemiddeling werd eind 2003 op initiatief van de provincie Vlaams-Brabant en de burgemeester opgestart. Gezien er alsmaar meer beroep wordt gedaan op deze dienstverlening en de gemeentelijke burenbemiddelaar best wat hulp kan gebruiken, besliste het gemeentebestuur om over te gaan tot het aanwerven van één of meerdere vrijwillige burenbemiddelaars.

Functieprofiel:
•             Het opleidingsniveau is niet van doorslaggevend belang. Belangrijk is dat de vrijwillige bemiddelaar beschikt over een aantal essentiële sociale- en communicatieve vaardigheden, integer en discreet is, in staat is om op een neutrale en objectieve manier om te gaan met de partijen in het conflict en zich op een neutrale manier weet te positioneren.
•             De kandidaat-bemiddelaar dient beschikbaar te zijn en bereid te zijn enige tijd vrij te maken voor het engagement dat hij/zij opneemt. Uiteraard dient hij/zij bereid te zijn de opleidingen over de methodiek in de burenbemiddeling te volgen.
Interesse:
Lijkt dit iets voor jou en wens je hier meer over te weten? De gemeentelijke burenbemiddelaar zal je heel graag verder informeren. Neem vandaag nog contact met hem op!
Renaat Schoukens
gemeentelijke burenbemiddelaar
052 38 11 84
burenbemiddeling@merchtem.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2010
Gerrit Achterland
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief