MERCHTEM organiseert ideeënwedstrijd voor de inwoners uit de omgeving van stationsplein Leireken

C21

MERCHTEM organiseert ideeënwedstrijd voor de inwoners uit de omgeving van stationsplein Leireken

Editiepajot_merchtem_statieplein_peizegem_foto_ep
 

Er werden door het gemeentebestuur tijdens de voorbije maanden allerlei werken uitgevoerd in Peizegem, o.a. het aanplanten van bomen, het oprichten van een monument ter herdenking van de oud-soldaten enz... Ook de werken voor de oprichting van serviceflats zijn momenteel bezig.

Burgemeester Eddie De Block: “In het kader van de verdere verfraaiing van het dorpscentrum, wil ons bestuur ook het stationsplein “Leireken” herinrichten”.
“Daarom wordt een wedstrijd georganiseerd om ideeën te verzamelen omtrent deze herinrichting. Het is de bedoeling dat zowel het kerkplein als het stationsplein met een fiets- en wandelweg verbonden worden. Die weg zal dan worden aangelegd achter de stille weide achter de kerk, en zal via de ingang van de school “Ten Bos” aansluiting geven op de Sint Huybrechtstraat en het stationsplein “Leireken””.
“Alle bewoners uit de onmiddellijke omgeving van het stationsplein worden hierbij dan ook vriendelijk uitgenodigd om hun ideeën aan het gemeentebestuur voor te stellen. Aan de hand van de ingediende voorstellen zal ons bestuur dan een passend plan tot herinrichting van het stationsplein opmaken, waarbij - in de mate van het mogelijke - rekening zal gehouden worden met uw wensen”.
De strook dient bezorgd te worden aan de dienst Infrastructuur, gemeentehuis, Nieuwstraat 1, of via mail infrastructuur@merchtem.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief