DE SIXTIES, muzikale lezing in MERCHTEM

C21

DE SIXTIES, muzikale lezing in MERCHTEM

Rudolf_hecke
 
Rudolf_hecke__1_
 

Zaterdag 22 februari 2020 om 20 uur in Zaal ’t Vijverdal, Kerkstraat 12 in Merchtem.

Duur van deze muzikale lezing : 2 x 60 minuten, met een korte pauze.

Kaarten in voorverkoop 9 euro, aan de kassa 11 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar in Boekhandel Wauters, Kerkstraat 4 in Merchtem, Boekhandel Van Hamme, Nieuwbaan 37 in Peizegem en Dagbladhandel - Bakkerij ’t Schrijverke, Dorpstraat 16 in Brussegem.

 

De zitplaatsen zijn niet genummerd, en de deuren openen om 19u15.

Voor en na de lezing is er drankgelegenheid.

Voor inlichtingen & reservatie kaarten mailen naar swaiken.keeks@telenet.be.

 

Rudolf Hecke vertelt het verhaal van de jaren zestig in een flower-power decor met geluidsfragmenten, anekdotes én veel muziek samen met zangeres Karen Boelaerts.

Kortom : verrassend en ontroerend ! !

 

Na afloop van de lezing is ook Rudolf Hecke beschikbaar voor vragen en napraten, en wordt de mogelijkheid geboden om zijn boeken te kopen en te laten signeren.

 

Organisatie: Swaiken Van Campenhout, met steun van Literatuur Vlaanderen.

 

Rudolfs passie steekt aan met zijn lezing over 'De Sixties', met ondermeer ‘mei ‘68’ en Woodstock. Gedreven sleurt hij de toehoorder in de wereld van de magie van die unieke periode. Hij maakt brandhout van karikaturen en licht sluiers op waaronder zich wondere anekdotes bevinden. Een unieke kennismaking met een far-out magische periode of een trip through memory lane, beklijvend, hilarisch en gekruid met livemuziek.

 

De wortels van de magische jaren zestig waren een feest en stonden frontaal in de belangstelling. Een opwindende periode van een generatie die de oude wereld failliet verklaarde, de verbeelding aan de macht hielp en aan het experimenteren sloeg. Een cocktail van betogingen tegen de oorlog in Vietnam, seksnummers die hommeles veroorzaakten en provo’s die lsd in het leidingwater dreigden te gieten. Maar ook de strijd tegen kerk en kapitaal, de opmars van de pil en … veel muziek van o.a. The Beatles en The Rolling Stones. Surf zeker ook eens naar www.rudolfhecke.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief