Tuincenter Lissens uit OPWIJK en Inter Arbo uit VLEZENBEEK genomineerd voor tuincenter van het jaar

C21

Tuincenter Lissens uit OPWIJK en Inter Arbo uit VLEZENBEEK genomineerd voor tuincenter van het jaar

Editiepajot_vlezenbeek_pierre_demesmaeker_van_inter-arbo_foto_marc_sluys
Pierre Demesmaeker van Inter Arbo (Foto Sluys)
 
Ediepajot_opwijk_tuincentrum_lissens_ingezonden_foto
Ingezonden foto
 

Wie wordt in 2012 het beste tuincentrum van Vlaanderen? De genomineerden op de shortlist werden deze week bepaald: 9 absolute toppers dingen mee naar de titel van ‘Tuincentrum van het jaar 2012’. Onder de genomineerden ook Tuincenter Lissens in Opwijk en Inter Arbo in Vlezenbeek

De Belgische Tuincentra Vereniging organiseert voor de 2e maal de Garden Centre Awards. Deze Award waardeert verdienstelijke tuin- en plantencentra. Hiertoe hebben 8 professionele juryleden 28 aangemelde tuin- en plantencentra in Vlaanderen grondig gescreend. Basis hiervoor zijn diverse criteria zoals klantgerichtheid, productpresentatie en kwaliteitszorg, alsook instore en externe communicatie. Een anonieme mystery shopper vervolledigde de jury. De mystery shopper keek vooral naar de wijze waarop het bedrijf omgaat met de klant inzake communicatie, informatie en service.
Na deze selectieronde koos de vakjury 9 finalisten, genomineerden voor de Garden Centre Awards. In alfabetische volgorde zijn dit Aquabotanica uit Veurne, Genker Plantencentrum uit Genk, Tuincentrum Goessens uit Erpe-Mere, Inter-Arbo uit Vlezenbeek, Intratuin uit Zwijndrecht, Tuincentrum Lissens uit Opwijk, Tuincentrum Luyckx uit Gistel, Tuincentrum Van Gastel uit Ekeren en Tuincentrum Van Gastel uit Olen. Stuk voor stuk professionele topzaken, waar tuin en plantenliefhebbers kunnen genieten van kwaliteit, vakkennis en service!
Uit de 9 genomineerden zal de jury tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo de begeerde titel “Tuincentrum van het jaar” en “Plantencentrum van het jaar” toekennen. Deze prestigieuze prijsuitreiking gaat door op maandagavond 24 september.
De vakjury stelde met genoegen vast dat de sector nog steeds een groeiende evolutie meemaakt: er wordt veel geïnvesteerd in nieuwbouw, vernieuwbouw, alsook in professionalisering inzake instore communicatie en routing. Kwaliteitszorg, trendgerichtheid en klantenservice worden steeds belangrijker. Voor de deelnemers aan deze doorlichting is het juryrapport een belangrijk werkinstrument voor een grondig overleg met het personeel. Het is een bijzonder waardevolle screening om in toekomst het tuin- of plantencentrum samen met het personeelsteam nog beter te runnen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief