HALLE - Vlaams Compostelagenootschap organiseert infodag

C21

HALLE - Vlaams Compostelagenootschap organiseert infodag

Schelp
EP

Het Vlaams Compostelagenootschap organiseert op zaterdag 13 december een infodag in het Don Boscoinstituut in Halle voor al wie geïnteresseerd is om naar Santiago de Compostela te stappen of te fietsen.

Waarom vertrekken elk jaar zoveel pelgrims naar Santiago de Compostela ? Ga ik alleen of met tochtgenoten ? Wat neem ik mee ? Hoe bereid ik me voor ? Hoeveel kost het ? Op alle vragen krijg je een antwoord.
Vanaf 10u is iedereen welkom. In de voormiddag zijn er presentaties over het pelgrimeren naar Compostela, aangevuld met getuigenissen van pelgrims. Na de middag is er uitgebreide info voor stappers en fietsers apart. Tijdens de middag pauze drank verkrijgbaar bij de broodjes/boterhammen (zelf mee te brengen).
Deze infodag is gratis. Maar ze vragen om toch vooraf in te schrijven, uiterlijk tot 1 december, via mail naar regiozennedender@compostelagenootschap.be  met vermelding van aantal personen + naam + adres + telefoonnr.
Meer info: Luc De Bolle, Regioverantwoordelijke Zenne-Dender GSM 0473 95 25 85 of www.compostelagenootschap.be - rubriek ‘activiteitenkalender’
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief