HALLE / REGIO - CAW HALLE-Vilvoorde beweegt de Ring rond voor Music for Live

C21

HALLE / REGIO - CAW HALLE-Vilvoorde beweegt de Ring rond voor Music for Live

Logokopie
EP

 Ze stappen/ lopen/ fietsen op 7 oktober van de ene CAW-vestiging naar de andere en laten hun kilometers sponsoren. Dit doen ze in kader van Music for life van Studio Brussel. Ze willen namelijk geld inzamelen om cliënten en hun kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Niet iedereen kan zich zomaar een dagje naar een pretpark veroorloven. Zij vinden dat iedereen recht heeft op een zorgenvrije dag en willen hun cliënteel en hun kinderen dat dan ook bezorgen.

Hiervoor willen ze maar liefst € 5.000 inzamelen. Dat is niet min. Ze roepen dan ook iedereen op om het traject mee af te leggen en/of te sponsoren. Eigen personeel maar ook vrijwilligers, partners, familie, vrienden, kennissen, andere CAW-collega's, andere welzijnsorganisaties, sympathisanten, cliënten, ... Ze willen allemaal samen voor hetzelfde doel gaan. 

Indien je nog vragen hebt, mag je die stellen via mail naar deringrond@cawhallevilvoorde.be   of bel naar 02 613 17 00 en vraag naar Karen Elskens. Laat ook op Facebook weten of je deelneemt

Middag: start in Asse (Poverstraat 75 b48| PIVO-site), zowel richting Halle als richting Vilvoorde.

Op de PIVO-site is er voldoende parking, maar toch raden ze  aan om te carpoolen, af te komen met het openbaar vervoer of om je te laten afzetten. Op die manier moet men  na het wandelen/lopen/ fietsen niet meer terug voor de auto. Indien dit toch niet lukt, voorzien zij een beperkte shuttle-dienst.

Vanaf 17u: AFTER WORKOUT: een denderend feestje om de geleverde inspanningen samen te vieren. Iedereen is welkom. Inkom voor deelnemers is gratis, voor niet-deelnemers €5 (uiteraard ook voor h

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2017
Emile Devogeleer
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief