Intradura introduceert nieuw afsprakensysteem voor recyclagepark

Intradura introduceert nieuw afsprakensysteem voor recyclagepark

9861e33b-6bcc-4b19-bb19-657e0807c18c

Intradura introduceert een afsprakenwebsite voor het recyclagepark. Door de coronacrisis kan je voorlopig enkel op afspraak een bezoek brengen aan het recyclagepark. En die aanpak wordt duidelijk gesmaakt door de inwoners maar ook door de parkwachters. Het nieuwe online afsprakensysteem is dan ook een schot in de roos.

Door de coronacrisis sloot het recyclagepark noodgedwongen de deuren. Sinds 7 april is het opnieuw operationeel maar een bezoek kan enkel op afspraak. Om dit vlot te laten verlopen werkte de stad een online afsprakenformulier uit. Door deze aanpak zorgen we voor een betere spreiding van de bezoekers en een vlottere doorstroming in het recyclagepark. Op die manier kan tijdens elk bezoek de veiligheidsafstand van 1,5 m gegarandeerd worden. Deze aanpak lokte heel wat positieve reacties uit. Zo zijn de wachttijden voor de bezoekers veel beperkter en door het beperkt aantal aanwezigen gaat ook het sorteren een pak sneller. 

Die positieve reacties zijn ook Intradura niet ontgaan De uitbater van het recyclagepark heeft daarom met verschillende steden en gemeenten samengezeten voor de gezamezlijke aankoop van een softwarepakket dat de afspraken voor alle gemeenten automatisch verwerkt. De kosten voor de aankoop worden dus verdeeld over de deelnemende gemeenten waardoor dit ook een betaalbare investering blijft. 

Hoe maak ik een afspraak?
Vanaf 2 juni neemt Intradura het nieuwe systeem in gebruik en kunnen mensen een afspraak maken voor een bezoek aan het recyclagepark maken via 

intradura.mijnrecyclagepark.be

Hoe werkt dit nieuwe systeem? 

  • Vul je postcode in en selecteer je recyclagepark 
  • Kies de dag en het uur voor jouw afspraak. De kleuren geven de beschikbaarheid aan. 
  • Afspraakbevestiging volgt via e-mail. Neem dit mee (op papier of digitaal). 
  • Vul je gegevens in: mailadres, naam en voornaam, jouw voertuig en eventuele nummerplaat, jouw rijksregisternummer. Dit nummer geeft automatisch toegang voor alle leden van het gezin, die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn. 
  • Wanneer je een bijzondere toegangskaart van de stad hebt, vul je het kaartnummer in. 

Wil je een volgende afspraak maken? Dat kan. Van zodra de eerste afspraak verlopen is. 
Het niet nodig is om meerdere afspraken te maken als je meerdere soorten afval wil aanbieden. Dat wordt als 1 afspraak beschouwd. 
Als het voor jou niet mogelijk is om online een afspraak te maken, dan kan je tijdens de kantooruren terecht op het nummer 02 334 17 40.

 Tips voor een vlot verloop en openingsuren

·       Aan de ingang van het containerpark is er een voorsorteerstrook voorzien voor mensen die het recyclagepark willen betreden. Op die manier hinderen ze het doorgaand verkeer niet. 

·       Zorg ervoor dat je op voorhand goed sorteert. Dat beperkt de tijd in het park en creëert ruimte voor een volgende bezoeker.

·       Zijn er problemen, wil je annuleren of heb je hulp nodig bij je aanvraag, dan kan je tijdens de kantooruren terecht bij Intradura op het nummer 02 334 17 40. 

De openingsuren van het recyclagepark blijven uitgebreid: van maandag tot en met vrijdag van 12u tot 20u, zaterdag van 10u tot 17u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief