Pickin' Daisies debuteert met 'Lonely Boy',de eerste single van hun komende EP

C21

Pickin' Daisies debuteert met 'Lonely Boy',de eerste single van hun komende EP

Scherm__afbeelding_2023-05-19_om_13
 

Op 15 mei 2023 bracht Pickin' Daisies hun debuutsingle 'Lonely Boy' uit. Deze punk-rock song, met vervormde gitaren en gruizige zang, verkent het thema van verloren liefde en verlangen. De rebelse teksten schetsen een uitdagend portret van een jongen die weigert stil te staan bij liefdesverdriet. "

Ik wilde een eerlijk, rauw nummer schrijven over het verwerken van liefdesverdriet", aldus leadzanger en songwriter Marc Vanden Branden. "Ook al is het een pijnlijke gebeurtenis, je kunt je er niet door laten neerhalen."'Lonely Boy' is een gruizige eerste blik op de houding en het charisma van deze opkomende rockband, die een divers scala aan rockstijlen hanteert, waaronder punk, prog, stoner en af en toe een rockballad. De teksten en melodieën van de band zijn uitdagend persoonlijk, met thema's als liefdesverdriet, rebellie en het overwinnen van tegenslag.

Luisteraars kunnen vanaf 15 mei kennismaken met 'Lonely Boy' op alle belangrijke streaming platforms, en de release zal vergezeld gaan van een videoclip die de 17e op het publiek wordt losgelaten. Deze debuutsingle is een voorloper van de komende EP van de band, die later dit jaar wordt uitgebracht. "Met onze aankomende EP zijn we enthousiast om meer van onze passie voor muziek te delen en ons op een diepere manier met luisteraars te verbinden," aldus medeoprichter en bassist Frederik Vanhoutte.

"We zijn dankbaar voor deze kans om onze songs met de wereld te delen en kunnen niet wachten om de wereld meer van onze muzikale diversiteit als band te laten zien.""Pickin' Daisies" is een eufemisme voor het leven, net zoals "Pushin' Daisies" er een is voor de dood," legt gitarist Joery Evenepoel uit. "Onze muziek gaat over het vieren van de ups en downs van het leven, en we kunnen niet wachten om onze passie met de wereld te delen."Pickin' Daisies' ruwe talent en charismatische podiumprésence hebben al veel lof geoogst in de lokale live scene, en met de release van 'Lonely Boy' is de band klaar om luisteraars te inspireren om de ketenen van conformiteit af te schudden.

Blijf kijken voor meer van deze opwindende opkomende rockband.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 04 feb 2024
Marc Sluys | 02 feb 2024

archief