Informeren van onze Pajotse jongeren voor de Europese verkiezingen

C21

Informeren van onze Pajotse jongeren voor de Europese verkiezingen

83e4ffa7__2_
 
In 2024 is het voor velen de eerste keer om naar het stemhokje te trekken. Niet minder dan 1 miljoen jongeren moet het dan voor de eerste keer gaan doen. De stemming is verplicht !, maar jongeren zullen niet gestraft worden als ze niet gaan. Gelukkig maar ! Zo’n eerste keer is altijd spannend dus begin je er beter meteen goed geïnformeerd aan. 
 
Ook jeugdregio Pajottenland wil haar jongeren informeren en doet dit op 2 manieren. 
Elke jongere tussen 16 en 23 jaar ontvangt heel binnenkort de nodige info in de bus, gebundeld in een leuke flyer van ’t Is aan u. 
Daarnaast organiseren zij ook een workshop “ ’t Is aan u! om te stemmen” en dit op zaterdag 13 april van 9u30 tot 12u30 in het Dominicanessenklooster te Herne (H. Geeststraat 22-24). Hierbij geen droge materie maar een leuk en educatief spel over de politiek en verkiezingen waarin je ontdekt hoe je een mening vormt, keuzes maakt en wat de kracht van je stem is. 
 
Woon je in het Pajottenland (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen), dan kan je inschrijven voor deze workshop via www.jeugdregiopajottenland.be. Ben jij er ook bij?  Jouw stem telt, ook al is het de eerste keer!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024

archief