Snelheidscontrole in RODE en LINKEBEEK

C21

Snelheidscontrole in RODE en LINKEBEEK

Editiepajot_politielogo
Ingezonden foto

De PZ Rode heeft in het kader van het Zonaal Veiligheidsplan PZ Rode een snelheidscontrole uitgevoerd met interceptie door de motorrijders. De meeste snelheidsovertreders werden vervolgens naar een verkeersdispositief geleid voor verkeerscontrole. Het doel is om de snelheidsovertreders onmiddellijk te confronteren met hun rijgedrag. De buitenlandse bestuurders die een snelheidsovertreding begaan dienden onmiddellijk de boete te betalen.
 
Dit gebeurde op de Hallesesteenweg te Sint-Genesius-Rode, in beide richtingen en op de Grote Baan te Linkebeek ook in beide richtingen.
 
In Rode werden in totaal 65 voertuigen geflitst waarvan de hoogst gemeten snelheid 95 km/u bedraagt daar waar men 50 km/u mag rijden. Eén bestuurder werd onderworpen aan een alcoholtest die positief resulteerde (0,67 mg/l) met een intrekking rijbewijs tot gevolg
Verder werden er pv’s uitgeschreven hoofdzakelijk voor vervallen technische keuringen.
 
In Linkebeek werden in totaal 38 voertuigen geflitst waarvan de hoogst gemeten snelheid 78 km/ u bedraagt, daar waar men 50 km/u mag rijden.Verder werden er processen-verbaal uitgeschreven voor inbreuken op de boorddocumenten.
 
In de nabije toekomst mogen nog dergelijke verkeersacties verwacht worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief