SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL K-Creation Dance zorgde voor prachtige show met Attika

C21

SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL K-Creation Dance zorgde voor prachtige show met Attika

Editiepajot_bart_devill___k_creation
foto Bart Devillé
 

Over een tijdspanne van 12 jaar, kwam K-Creation Dance op de proppen met niet alledaagse producties, dansshows zoals ‘Amazed’, ‘Dancelicious’, ‘Delirious’ & ‘Viruz’ en nu ‘Attika’, vrijdag 30 mei om 20u en zaterdag 31 mei om 14u en 20u in CC De Meent te Alsemberg.

Attika is ergens een mysterieus verhaal en toch een totaal dansspektakel met verrassende acts, spectaculaire belichting en decorwissels, prachtige danskledij maar vooral 300 gedreven dansers, van jong tot minder jong, die het beste van zichzelf gaven.
 
Het hoofddoel van K-Creation is om de passie en het plezier in het dansen te delen met iedereen. Ook blijft men ijveren voor meer kwaliteit en creativiteit. Er is dan ook sprake van een echte K-Creation Dance community. Een en ander zorgde al voor een imposante verzameling van danskledij, decors, choreografieën, creatieve dansdocenten en een grote schare medewerkers.
 
K-Creation Dance heeft al die jaren dat zij bestaat een pioniersrol gespeeld in nieuwe dansstijlen en zo vele nieuwe leden aangeworven. Tevens gaat men er prat op dat nu al vier jaar achtereenvolgens een danser/dansdocent uit de dansschool schittert in veelbekeken TV programma’s zoals ‘So You Think You Can Dance’ en ‘My Name is Michael’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief