European Balloon Corporation (EBC) uit SINT-GENESIUS-RODE zorgt voor unieke ballonvluchten in onze regio.

C21

European Balloon Corporation (EBC) uit SINT-GENESIUS-RODE zorgt voor unieke ballonvluchten in onze regio.

Ballon_warme_lucht_
De luchtballon werd op de parking van het Provinciaal Domein in Huizingen rechtgezet. Foto's © Marc Sluys
 
Ballon_opstellen_
Ballon_lucht_
Huiz_provincaal_domein_
 
Halle_nederhem_
Ikke_luchtballon_
Halle_luchtfoto_
 
Ballon_plooien_3
Ballon_plooien_2
Ballon_aankomst_plooien_
 

Benoît Siméons uit Sint-Genesius-Rode heeft heel wat ervaring met het organiseren van ballonvluchten in onze regio. Zelf zoekt hij vaak nieuwe uitdagingen door deel te nemen aan internationale wedstrijden of extreme vluchten. Vanmorgen konden we genieten van een trip via Halle naar Saintes. Bij aankomst en na het inpakken van de ballon werd het gezelschap verwend met Champagne en koffiekoeken. De vlucht, die vandaag vertrok vanop de parking van het Provinciaal Domein van Huizingen, was fijn, rustig en voor de deelnemers was het vooral geweldig genieten van de rust en de schoonheid van Halle en omgeving.

Passie, ervaring en voldoening zijn drie sleutelwoorden van European Balloon Corporation (EBC). Alle ballonvaarders hebben al sensationele vaarten gemaakt, zoals een vlucht over de Chinese Muur (wereldpremière), boven de woestijn van Nieuw-Mexico, Marokko, Tunesië, Quatar, Chili, Malaysia, Thailand, Karakoum, de oversteek van het Kanaal, opstijgingen van op het Rode Plein in Moskou,...

De firma werd gesticht in 1991 door Benoît Siméons en hij beheert een vijftal luchtballonnen.Benoit is van opleiding handelsingenieur en is gepassioneerd in het organiseren van expedities over de hele wereld. Vice-kampioen als luchtschippiloot, helikopterpiloot, wereldrecordhouder lange afstand en winnaar van de bekende Gordon Bennett 2005 gasballonrace, nationaal recordhouder van afstandvaart en hoogterecord. Benoit is ook parachutist en professionele helikopter piloot. Hij maakte van zijn passie zijn werk en nam ons  graag mee de lucht in.

European Balloon Corporation biedt u de mogelijkheid tot het beleven van een onvergetelijk avontuur : een adembenemende ballonvaart. De combinatie van rust, open lucht en het uitzicht naar alle kanten kan alleen verwezenlijkt worden door deze unieke vorm van luchtvaart.



 Info : http://www.europeanballoon.be of 02/358 30 30

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2015
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief