Vlaams Belang BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE organiseert stoofvleesfestijn

C21

Vlaams Belang BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE organiseert stoofvleesfestijn

Editiepajot_beersel-_rode
Ingezonden flyer
 

Het bestuur van Vlaams Belang Beersel-Sint-Genesius-Rode hoopt jullie te mogen verwelkomen op hun stoofvleesfestijn op zaterdag 27 februari, doorlopend van 12 tot 22u in Gemeenteschool Blokbos, Blokbos 5 in Lot.

Voorzitter, Klaas Slootmans: “Het Vlaams Belang staat er weer. In de laatste opiniepeilingen verdubbelen we onze score van 2014. De aanhoudende asielcrisis opent bij heel wat Vlamingen duidelijk opnieuw de ogen. Ook in eigen regio worden we geconfronteerd met de nefaste gevolgen van het opengrenzenbeleid. Zo spaart het verplichte spreidingsplan voor asielzoekers van staatssecretaris Francken Beersel geenszins. Met 204 asielzoekers doen we het viervoudige van het Vlaams gemiddelde. In vergelijking met andere gemeenten in het Pajottenland doet onze Zennegemeente zelfs 10 keer zoveel. Door het hoge aantal dreigen onze eigen sociaal zwakkeren in de verdringing te komen en slibt ons lokaal sociaal opvangnet volledig toe.

Maar ook in onze scholen gaat de influx gepaard met ernstige problemen. De signalen uit de basisscholen De Springveer in Alsemberg en Blokbos in Lot zijn ronduit alarmerend. Leerkrachten zitten er met de handen in het haar. Door de grote cultuur- en taalverschillen in de klasjes wordt normaal lesgeven steeds moeilijker.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief