BEERSEL Tweede editie van Do You Love The 80’s Party komt er aan

BEERSEL Tweede editie van Do You Love The 80’s Party komt er aan

Editiepajot_bart_devill___dyl80_s2016
foto Bart Devillé
 

 Na het grote succes van vorig jaar en na de lovende reacties,  kon Zot van Beersel vzw niets anders dan een tweede editie organiseren van “Do You love The 80’s” in het DOC te Alsemberg, dit jaar zaterdag 8 oktober. De eerste editie in 2015 zorgde meteen voor een volle zaal.  Leuke muziek, veel sfeer & gezelligheid, oude vriendenreünies, herinneringen ophalen van vroeger ….  Het bleek het juiste recept waar duidelijk nood aan is in de streek.  En ook nu belooft het niet anders te zijn. Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 80 wordt alweer een knaller van formaat. De rode draad deze avond is alweer de reünie van de oude discobars uit de streek. Wie kent ze niet meer : Discobar Picasso, Discobar Anoniem en Discobar Fantasy.  Het waren stuk voor stuk topdiscobars uit Beersel en actief in de jaren 70, 80 & 90.  Ze brachten stuk voor stuk heel wat sfeer & beweging in Beersel en omstreken.

Kaarten in voorverkoop & aan de kassa kosten 10€.  Kaarten zijn te verkrijgen  in “Restaurant de 3 Fonteinen Beersel”,  “ ’t Winkeltje” Grote Baan in Beersel,  “Café De Kelt Halle” ;, “Café de Patrijzen in Dworp”,  Snack Het Pleintje in Alsemberg of bij de leden van vzw Zot Van Beersel. Groepen van 11 personen betalen in voorverkoop  voor 10 kaarten 100€ en krijgen de elfde kaart gratis.  Zoals altijd worden deze groepskaarten gratis thuis afgeleverd. Meer info via facebook, info@zotvanbeersel.be of 0496/909.001.

Vzw Zot van Beersel dat zijn Bruno Lerminiaux,  Bart Devillé, Jimmy Borremans, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten en Erik Mosselmans.  De vzw heeft  een sociaal cultureel doel. Ook dit jaar heeft de organisatie gekozen om “Mensen voor Mensen vzw” te steunen uit Beersel. Een en ander is echter niet mogelijk zonder de sponsors: sanitair Manu Demesmaeker,  autocars Bell Tours, restaurant 3 Fonteinen, Profile Tyrecenter Redant Vorst en Lixuss.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief