BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE Sportregio Zuidwest Rand organiseert Urban Run

C21

BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE Sportregio Zuidwest Rand organiseert Urban Run

Editiepajot_bart_devill___urban_run
foto Bart Devillé
 

 Op vrijdagavond 10 maart organiseert de sportregio Zuidwest Rand een 1ste Urban Run in Sint-Genesius-Rode en Alsemberg. Een Urban Run is een uniek loopevenement langs en door tal van 'speciale' gebouwen. Je komt op plaatsen en loopt door gebouwen waar je nog nooit bent geweest. Zowel vertrek als aankomst vinden  plaats op de parking aan sportcomplex Wauterbos in Sint-Genesius-Rode. Het parcours loopt onder andere door het gemeentehuis, enkele scholen, door het zwembad, de sporthal en nog een aantal andere gebouwen. De Urban Run is een recreatieve jogging waar je eindtijd geen rol speelt maar waar sfeer en gezelligheid belangrijker zijn. Onderweg wordt er ook randanimatie voorzien.
De organisatoren voorzien een prijs voor de jongste, oudste en best verklede deelnemer. Er wordt aan de deelnemers gevraagd om goed zichtbaar aan de start te komen (fluovestje of verlichting voorzien), want niet alle straten worden volledig autovrij gemaakt. Je kan kiezen tussen 4,5 km of 9 km (1 of 2 ronden). Het startschot wordt om 20:00 gegeven.
De deelnameprijs bedraagt 5 euro (bij voorinschrijving tot 8 maart) of 8 euro ter plaatse. De sportregio Zuidwest Rand is een samenwerking op sportgebied tussen de provincie Vlaams-Brabant en de gemeenten Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Halle, Linkebeek, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius-Rode.
Meer info bij de sportdiensten van de regiogemeenten of bij de regiocoördinator: dirk.heylen@vlaamsbrabant.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief