REGIO - K-CREATION dance schittert (alweer) bij “Dance Waves Competition”

REGIO - K-CREATION dance schittert (alweer) bij “Dance Waves Competition”

Junior_fos
 
Foto_f
 
Little_fos
 
Mini_fos
 

Op zondag 09 februari trotseerden bestuur ,supporters en dansers van de 4 wedstrijdgroepen van K-creation dance de storm om zich bij de “Dance Waves Competition” in het Cultuur Centrum van Nijvel te meten met andere dansscholen. En dit, mét success! 

 

Bij hun eerste danswedstrijdsdeelname bereikten de allerjongsten: de Mini-F.O.S. een meer dan verdienstelijke zevende plaats bij de discipline Urban/Hip Hop

 

De Little-F.O.S. presteerden meer dan puik bij Modern/Hedendaagse, met een derde plaats en een zesde plaats bij Urban/Hip Hop!

 

De Junior-F.O.S. verbaasden met zeer originele choreo’s en behaalden brons bij Modern/Hedendaags en een vierde plaats bij Urban/Hip Hop!

 

De allergrootsen, de Freakz on Stage (bekend via oa het VTM programma ‘Dance As One’ schitterden en toonden hun veelzijdigheid door zowel bij Modern/Hedendaags als Urban/Hip Hop de eerste plaats in de wacht te slepen, dit ondanks zware concurrentie!

 

Tevens werden er individuele prijzen toegereikt: bij Solo Modern/ Adults sleepte Stien Michiels de 1ste plaats in de wacht.

 

Bij” Impro” schitterde Fien Lanckriet door zowel als primus te eindigen bij Modern als Urban/Adults.

 

Op haar beurt wist Fenna Vannieuwerburgh te schitteren door eveneens als primus te eindigen bij Urban/Hip Hop / Teenagers! 

 

Dit met dank aan hun topdansdocenten en natuurlijk hun gedrevenheid én danstalenten.

 

Het is vrij uniek dat dansscholen, crews zich op topniveau presenteren in diverse dansstijlen. Wel,  K-creation brengt het voor elkaar, dit met dank aan zeer talentvolle dansdocenten, choreografen gesteund door een enthousiast bestuur!

 

Op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei kan je deze vier wedstrijdgroepen tezamen met circa 375 dansers, , verdeeld over 40 afdelingen aan het werk zien bij hun wederom niet alledaagse dansshow in cc de Meent te Alsemberg « ENCRYPTED » . Dit alles gekruid met diverse dansstijlen, indrukwekkend décor en een diversiteit aan dansskledij .  Wil je er graag bij zijn ? Bestel dan tijdig uw tickets via cc de Meent -> https://www.demeent.be/nl/event/5767/encrypted.

 

De allerkleinsten, aangevuld met de 4 wedstrijdgroepen brengen op zaterdagvoormiddag tevens hun matinéshow : deze show staat los van de drie andere shows : wil jij beide shows niet missen : bestel dan zeker een combi ticket!

 

Teneinde deze professionele productie financieël haalbaar te maken, organiseert K-creation een Paaseitjes actie die je online via hun website kan bestellen :-> http://www.k-creation.be/forms/bestelformulier-lekkere-paaseitjes. Paaseitjeszakjes af te halen aan de bar van de Boesaalhoeve, dit op zaterdag 28 maart.

 

Tevens organiseren zij op 13 en 14 maart in het Parochiehuis – Rode Centrum - hun 18de Spaghettifestijn . De opbrengst van beide initiatieven (paaseitjesactie en spaghettifestijn) gaat integraal naar aanschaf danskledij, décor voor de “Encrypted” Show : iedereen van harte welkom!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief