REGIO - Urban Run & walk criterium: zet deze datums alvast in je agenda

C21

REGIO - Urban Run & walk criterium: zet deze datums alvast in je agenda

Urban_run_groep_23
 

Ook dit jaar organiseert sportregio Zuidwest Rand in samenwerking met Sport Vlaanderen opnieuw een ‘Urban Run & walk criterium’. Een loop- en wandelevent waarbij je ook door verschillende en misschien voor jou nog ongekende gebouwen gaat. Dit jaar kan je in de gemeenten Sint-Genesius-Rode, Halle en Sint-Pieters-Leeuw deelnemen aan een unieke Urban Run & walk.


In Sint-Genesius-Rode wordt op vrijdagavond 10 maart het startschot gegeven. De Urban Run & Walk start om 20.00 uur. Deelnemers ontdekken er gebouwen zoals het Waterhuis, een klooster en de manège ‘La Chevalerie’. De volgende run laat niet lang op zich wachten, want op 16 april kan je deelnemen aan de Urban Run & Walk in Halle, in samenwerking met vzw FriS. Last but not least gaat op vrijdagavond 13 oktober de Urban Run & Walk door in Sint-Pieters-Leeuw. Deelnemers ontdekken daar verschillende gebouwen in de wijk Negenmanneke zoals het Wildersportcomplex, brouwerij Belle-Vue en drukkerij Daddy Kate.

 

Sporten is de boodschap en daarom zijn al deze runs geen competitieve, maar louter recreatieve evenementen. De routes worden zo veel mogelijk op maat van rolstoelgebruikers en kinderkoetsen gemaakt. Zo kan echt iedereen meedoen!

 

Langs het parcours zal ook nog entertainment voorzien zijn en dat geeft deze Runs net dat tikkeltje meer. Bovendien maak je kans op een leuke prijs wanneer je aan alle drie de runs deelneemt. Reden te meer om deze datums in je agenda vast te leggen!

 

Proficiat aan de winnaars van vorig jaar, Anthony Cordaro en Nany Januarius, die vandaag hun prijs in ontvangst genomen hebben. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Hugo Deville | 19 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 aug 2023

archief