Nu zaterdag, 10 juni, Start verkoop van de Cultuurhuizen in de regio!

C21

Nu zaterdag, 10 juni, Start verkoop van de Cultuurhuizen in de regio!

Scherm__afbeelding_2023-06-07_om_21
 

De Cultuurhuizen in de regio Pajottenland & Zennevallei zijn verheugd het nieuwe cultuurseizoen aan jullie voor te stellen. Nu zaterdag 10 juni starten ze hun ticketverkoop.
Tip van de week ? Installeer je zaterdagochtend met een kop koffie en een koffiekoek achter je computer, surf naar de websites van je favoriete cultuurhuizen en bestel je tickets voor het komende cultuurseizoen. Wie liever ter plekke zijn tickets gaat kopen, kan dat natuurlijk ook.  

Met een gevarieerd en boeiend programma willen de cultuurhuizen kunst- en cultuurliefhebbers in de regio verrassen en inspireren.  Muziek, theater, dans, beeldende kunst,… Er is voor elk wat wils. Door de krachten te bundelen willen ze een bruisende culturele scène creëren en kunst en cultuur toegankelijk maken voor alle inwoners van de regio.
Ook de familieprogrammatoren puzzelden een bijzonder programma bij elkaar waarmee ze hopen zoveel mogelijk kinderen in de regio te prikkelen met kunst en cultuur. Zij bundelen hun aanbod onder de noemer KINDERSTREKEN en sinds kort hebben ze ook een eigen website. Op www.kinderstreken.be vind je het familieaanbod in de regio mooi gebundeld in één kalender. 

Maar voor de cultuurhuizen is deze start verkoop anders dan anders. Sinds kort stapten alle huizen in de regio over naar een nieuw ticketingsysteem. We maken met de regio ZENDER deel uit van het pilootproject ‘Digitaal Podium’ van Cultuurconnect. Samen met hen werken we nu al een tijdje aan de overstap naar dit nieuwe ticketingsysteem. Dat moet er voor zorgen dat we ons publiek in de regio nog beter kunnen bedienen. Zo heb je bijvoorbeeld met éénzelfde login toegang tot alle cultuurhuizen in de regio. Maar ook samenwerking tussen onze cultuurhuizen wordt door dit gedeelde ticketingsysteem een pak eenvoudiger. We kunnen nu voorstellingen delen en samen verkopen. Wat maakt dat we meer en meer samen gaan programmeren en beter afstemmen op elkaar. Dat maakt het aanbod in de regio diverser en rijker.
Wil je meer ontdekken over het aanbod in de regio surf dan naar wezender.be, daar kan je alle cultuurhuizen in de regio ontdekken en kan je doorklikken naar hun cultuuraanbod voor 2023-2024.
En niet vergeten, zaterdagochtend: koffie, computer, tickets bestellen!
CC De Meent, GC De Moelie, GC De Boesdaalhoeve, CC de Ploter, CC Coloma - BRUL, CC Westrand, CC ’t Vondel, GC Het Koetshuis, GC Warande en GC Herne, zien jullie graag op een van hun voorstellingen of activiteiten het komende seizoen. 

Meer info : www.wezender.be voor een link naar alle huizen in de regio. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief