NINOVE - Leer inbraken en brand te vermijden op de BIN-infoavond van Meerbeke

C21

NINOVE - Leer inbraken en brand te vermijden op de BIN-infoavond van Meerbeke

A_bin_meerbeke
 
Wie meer wil te weten komen over de buurtinformatienetwerken in Meerbeke en het belang ervan, is welkom op de leerrijke infoavond op dinsdag 10 mei om 19:30 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig, je komt die avond gewoon langs in Trefcentrum de Linde (Gemeentehuisstraat 42). 
 
Inbraak- en brandpreventie 
 
Op de infoavond kan je kennismaken met de verschillende BIN-coördinatoren uit Meerbeke. Commissaris Benny Van Holder (Politiezone Ninove) zal daarbij aanwezig zijn en geeft preventieve tips om woninginbraken te vermijden. Ook burgemeester Tania De Jonge zal een beeld schetsen over alle inspanningen en de samenwerking met de twee BIN’s in Meerbeke. Op dinsdag 25 oktober zal er een 2de infoavond doorgaan over brandpreventie in samenwerking met de brandweer van Ninove. 
 
 Samenwerking tussen burgers en politie 
 
Wil je graag snel op de hoogte zijn als er iets verdachts gebeurt in jouw buurt? En ook zelf makkelijk je buren verwittigen? Geef de politie meer ogen op straat en sluit je aan om verdachte zaken te melden. Op de infoavond krijg je de kans om je in te schrijven in één van de twee BIN’s in Meerbeke. Kan je er die dag niet bij zijn, dan kan je voor al je vragen contact opnemen met de hoofdcoördinatoren: Jeroen Van Assche en Caroline Declercq.
 
Meer informatie:
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief