NINOVE - Teledienst viert haar 40ste verjaardag met alle Ninovieters

C21

NINOVE - Teledienst viert haar 40ste verjaardag met alle Ninovieters

Editie_ninove_standbeeld_3__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 17 september, tijdens Autoloze Zondag, viert Teledienst haar 40ste verjaardag. Graag nodigen we alle Ninovieters uit om dit samen met ons te vieren. We doen dit aan de hand van een straatfeest met worst of burger met frietjes, ijsjes, een drankje. Het evenement zal doorgaan op de parking voor Drankencentrale Malfroidt (Oude Kaai 34, 9400 Ninove).
Teledienst viert haar 40e verjaardag op 17 september tijdens Autoloze Zondag! Er valt wat te vieren want Teledienst bestaat 40 jaar. We laten dit niet onopgemerkt voorbij gaan en nodigen alle Ninovieters uit om dit samen met ons te vieren. Tijdens ons straatfeest kan je samen met ons geniet van een smakelijke worst of burger met frietjes en een fris drankje! Kom zeker langs op zondag 17 september tussen 11u30 en 14u30 om samen met ons te smullen en leer terwijl onze werkingen beter kennen tijdens een van de rondleidingen in de sociale moestuin, de sociale kruidenier, het open onthaal, Teledienst tracht al 40 jaar lang structureel armoede te bestrijden. Als Vereniging Waar Armen Het Woord Nemen willen we samen met mensen verandering teweegbrengen. Ook voor Teledienst is het tijd voor vernieuwing. Vanaf 17 september gaan we door het leven als vzw De knoop. Voor bijna 1/5e van de Ninoofse bevolking lukt het niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Armoede is dan ook een onrecht dat we samen willen bestrijden. U merkt het, er waait een nieuwe wind en arm in arm gaan we de strijd aan tegen armoede. Meer nog, dit najaar doen we dat op het ritme van de seizoenen.
Met het project “Groenten voor iedereen” willen we inzetten op het recht op gezonde en lokaal geteelde voeding voor iedereen, ook voor mensen in armoede. We doen dit vanuit de kracht van mensen en hopen op deze manier culturen te verbinden en te streven naar sociale cohesie in onze streek. Via Streekmotor23 wordt er een crowdfunding opgestart waarbij het ingezamelde geld voor dit project verdubbeld wordt. Draag je ons een warm hart toe en wil je het project “Groenten voor iedereen” steunen? Dat kan! Via onderstaande link kom je meer te weten over het project en hoe je een bijdrage kan leveren. https://projecten.streekfondsoostvlaanderen.be/nl-NL/project/groenten-voor-
iedereen?tab=overview
 
Door het recht op lokaal geteelde groeten op te nemen in onze werking over de gehele lijn, GAAN
WE DE STRIJD AAN TEGEN ARMOEDE OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN.
Praktisch
Wat? Straatfeest 40 jaar Teledienst met opendeur, animatie, bar, burgers of worst met frieten (ook
veggie)
 
Wanneer?
Zondag 17 september 2023 van 11u tot 16u
Waar? 
Op de parking voor Drankencentrale Malfroidt – Oude Kaai 34, 9400 Ninove
Prijs? 
Worst of burger met frietjes aan 10 euro, sociaal tarief aan 5 euro. Steunkaarten in
voorverkoop bij onze medewerkers, bestuursleden en vrijwilligers.
 
 
 
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief