Feest bij PUUUR in HALLE voor de tiende verjaardag

C21

Feest bij PUUUR in HALLE voor de tiende verjaardag

Halle_puuur_10_j__kelly_
Kelly Musch is bijzonder fier op de 160 medewerkers binnen Puuur regio Halle. Foto's © Marc Sluys
 
Halle_puur_huldiging_eerste_
De fans van het eerste uur: Mevr Georgina Demeyer – Mevr Magda Meganck – Mevr Valerie Declercq – Mevr Veronique Steens.
 
Halle_puur_huldigen_2_
De huishoudhulpen van het eerste uur: Antonia San Roman Caset – Katia Faut en Willekens Regine.
 

Dinsdagavond zette Puuur de medewerkers en klanten van het eerste uu(u)r in de bloemetjes. Samen brachten ze een toost op op hun 10de verjaardag, keken even achterom maar ook zeker vooruit!
Vanuit het regiokantoor van Puuur in Halle stellen ze vandaag 160 huishoudhulpen tewerk.

De medewerkers krijgen een vast contract met gezinsvriendelijke uren. Ze werken dicht bij huis en bij dezelfde klanten. Naast een correct loon biedt Puuur nog extralegale voordelen aan en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding en opleiding van onze medewerkers.

Ze bedienen meer dan 1000 klanten in de regio’s: Halle – Beersel – Sint-Genesius-Rode – Linkebeek – Drogenbos – Sint-Pieters-Leeuw – Lennik – Roosdaal – Gooik – Pepingen – Herne – Galmaarden – Bever – Ninove en Geraardsbergen.

De klanten hebben een vaste huishoudhulp en rekenen op de persoonlijke service van onze kantoormedewerkers. Klanten betalen enkel met dienstencheques, Puuur rekent geen extra kosten aan.

Met 2.800 huishoudhulpen en 100 medewerkers omkadering is Puuur een belangrijke werkgever en 1 van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen.

Ze blijven ambitieus en willen zowel kwalitatief als kwantitatief verder groeien. Het grootste deel van onze groei hebben we te danken aan de positieve aanbevelingen van onze medewerkers en onze klanten.
Waarvoor staat Puuur?

Puuur staat voor eerlijk en oprecht. Voor betrouwbaar en correct. Met Puuur gaan we voor kwaliteit. Inderdaad, Puuur met drie u’s. Want bij ons draait het om u: onze medewerkers, onze klanten en onze partners.

Puuur is een zuivere naam die letterlijk onze dienstverlening vertaalt, maar die ook weergeeft hoe we als bedrijf handelen. De frisse, paarse kleur van het logo sluit hier bij aan. De paarse lijn in de huisstijl zorgt voor continuïteit en eenvoud.

Hierbij voegen we de cirkel met daarin 10 jaar ervaring, kwaliteit en service. 10 jaar ervaring als kwaliteitsvolle dienstverlener en betrouwbare werkgever, dat vieren we graag met u!

Wilt u nog meer informatie over Puuur en onze dienstverlening? Kelly Musc, Kantoorverantwoordelijke Puuur regiokantoor Halle, Volpestraat 46,  Halle, Tel. 02/359 08 10

kmusch@ons.be

www.puuur.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2015
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief