GERAARDSBERGEN / NINOVE - Recordopbrengst voor Kom op tegen Kanker

C21

GERAARDSBERGEN / NINOVE - Recordopbrengst voor Kom op tegen Kanker

Editiepajot_ingezonden_2015-09-18_watergroep
 

Op zaterdag 25 april 2015 organiseerde De Watergroep voor de 9de keer een familiedag ten voordele van Kom op tegen Kanker. De meest succesvolle editie tot nu toe, met een opbrengst van 45.000 euro voor het goede doel!

 

Fijne familiedag

De familiedag bestaat al jaren uit een succesformule: een heerlijk buffet, kinderanimatie, talrijke demonstraties en optredens van Vlaamse artiesten. Deze editie, met toppers als De Romeo’s, Willy Sommers en Christoff & Lindsay leverde de recordopbrengst op van 45.022,86 euro. ‘Tien jaar geleden was dat nog iets meer dan 27.000 euro, waardoor we bijna van een verdubbeling spreken op 10 jaar tijd,’ vertelt Patrick Van Gysegem, sectorchef van De Watergroep, die al jaren z’n schouders zet onder het evenement. 

 

De onvindbare winnaar

De voorbije edities slaagden de organisatoren van het evenement er telkens in om een grote tombolaprijs in de wacht te slepen. Ook dit jaar schonk garage Valckenier uit Aalst een wagen aan de winnaar. Patrick Van Gysegem: ‘Maar dat liep dit jaar niet van een leien dakje. Het heeft weken geduurd vooraleer we eindelijk een winnaar konden aanduiden.’ Sandy Van Isterdael uit Denderleeuw kwam met haar 3de reservenummer uiteindelijk als winnaar uit de bus en kreeg de sleutels van haar gloednieuwe wagen van Christoff & Lindsay, de smaakmakers van de familiedag.

 

De familiedag ten voordele van Kom op tegen Kanker is een initiatief van De Watergroep in samenwerking met de gemeentebesturen van Ninove, Denderleeuw, Geraardsbergen, Lierde, Haaltert en Herzele en met de politie en brandweer van Ninove.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief