GERAARDSBERGS Manneken – Pis wordt schachtentemmer bij studentenkring Kinneke Baba

C21

GERAARDSBERGS Manneken – Pis wordt schachtentemmer bij studentenkring Kinneke Baba

Dsc_0033
Kinneke Baba schonk schachtentemmersplunje aan de oudste burger van Geraardsbergen
 

Het Manneken-Pis  van Geraardsbergen mocht zijn 339 ste plunje ontvangen van de VUB studentenclub Kinneke Baba.  Het plunje werd geschonken naar aanleiding van het 50 jarig bestaan van de club.

De club schonk in het verleden al meerdere plunjes. Zo werd het manneken uitgedost met de kostuumpjes Kinneke Baba,  Student VUB en het OSB Manneken.

Het oudste ventje van de Oudenbergstad werd uitgedost als een lid van de studentenclub met schachtentemmerslabojas in geel en rood wat de kleuren van de club zijn. Verder droeg het Manneken een T - shirt met opschrift ‘50’ en bijhorende klak.

Het protocol werd geleid door prince Olav Geerts. Verder kwam de schepen van cultuur, die zowel lid is van de studentenclub als grootmeester in de Broederschap aan het woord en werd de kortste speech sinds het ontstaan van de broederschap gegeven door Thomas Borremans, de preases van de studentenclub Kinneke Baba.

Thomas Borremans en Ellen Rimbout fungeerden voor de gelegenheid als peter en meter. Yana Boonen en Thierry De Mol werden opgenomen als ambassadeurs in de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken – Pis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief