GERAARDSBERGEN - Beleef de lente in De Helix

C21

GERAARDSBERGEN - Beleef de lente in De Helix

Unnamed__20_
Ingezonden foto
 
Sta jij ook te popelen om buiten te komen na de lange winter? In De Helix in Geraardsbergen is er heel wat te beleven deze lente; fleurige wandelingen over voorjaarsbloeiers en rozen, twee open zondagen, een wandeling om je lentekriebels los te laten én een educatieve kinderworkshop tijdens de paasvakantie. Schrijf je (kind) snel in want het aantal deelnemers is beperkt!
 
Schrijf je in voor de Inspiratiedag 'Dealen met water'
Op maandag 25 maart 2024 organiseren we samen met Join For Water een Inspiratiedag ‘Dealen met water’ in het Virginie Lovelinggebouw in Gent. We grijpen de Week van het Water aan om zo verenigingen, lokale overheden en de NMEDO-sector te inspireren om rond de thema’s water, droogte, verharding en klimaat aan de slag te gaan. Bekijk het gedetailleerde programma en schrijf je in voor 13 maart 2024.
 
Week van de Vrijwilliger: De Helix leidt nieuwe gidsen op
Van 2 tot en met 10 maart 2024 is er weer de Week van de Vrijwilliger, en daar kennen we in De Helix alles van! We kunnen namelijk elke dag rekenen op een fantastische vrijwilligersploeg. Daar komen binnenkort mogelijk nog wat enthousiastelingen bij, want er startten maar liefst 7 kandidaat-gidsen aan onze gidsenopleiding. Ze leren onder andere onze educatieve pakketten en de omgeving kennen en krijgen tips over het gidsen van groepen, communicatiestijlen per doelgroep en educatieve werkvormen. Succes allemaal! Meer informatie kan men vinden op de website van De Helix.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief