HERNE/REGIO - Hou uw post nauwkeurig in het oog want de Intradura-afvalkalender zit er bij.

C21

HERNE/REGIO - Hou uw post nauwkeurig in het oog want de Intradura-afvalkalender zit er bij.

Afvalkalender_juli_dec_2022
HERNE/REGIO - Hou uw post nauwkeurig in het oog want de Intradura-afvalkalender zit er bij - © Deschuyffeleer
 

Vanaf dit jaar krijgen de inwoners van de gemeenten waar Intradura de huis-aan-huis-ophalingen verzekert de afvalkalender niet meer in een aparte zending toegestuurd. Dit is het geval voor de inwoners van Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Linkebeek, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en Wemmel.

Die afvalkalender, nu geldig voor 6 maanden, is als uitscheurbare middenpagina vervat in de ID-krant, de zes-maandelijkse afvalkrant van Intradura. Alle afvalinfo wordt zo per gemeente verzameld in één publicatie. De ophaaldagen blijven onveranderd. Voor de laatste stand van zaken kan men ook terecht op deze Facebook-pagina of via de Recycle!-app die kan gedownload worden.

Heeft u na eind juni de ID-krant met afvalkalender nog niet ontvangen? Vraag dan een exemplaar aan de balie van uw gemeentehuis of download de afvalkalender vanaf de gemeentelijke website of via deze webpagina.

De Recycle!-app geeft aan wanneer welke ophaling plaatsvindt, maar dan wel met de laatste updates. Als  een ronde niet kan of kon doorgaan door onder meer extreem (winter)weer, dan vertelt de app u naar welke datum die ophaling  is verplaatst. De app herinnert er ook de avond voordien aan dat bijvoorbeeld de pmd-zak of het restafval moet buiten gezet worden. Zo mist u geen enkele ophaling meer!

Info  Intradura: www.intradura.be  - info@intradura.be - 02/ 334 17 40 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024

archief