TOLLEMBEEK - - Pastoor Penne viert op 29 mei zijn zilveren priesterwijding in Holsbeek

C21 Css

TOLLEMBEEK - - Pastoor Penne viert op 29 mei zijn zilveren priesterwijding in Holsbeek

Editiepajot_galmaarden_penne_1__kopie_
Pastoor Penne aan het werk.- Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 29 mei om 10.30 uur viert pastoor Penne zijn zilverenpriesterwijding in Sint-Pieters-Rode en nu al hebben tal van mensen uit Tollembeek, Galmaarden en Bever bevestigd dat ze er bij zullen zijn. Ze laten hun gewezen pastoor niet in de steek. Ze zijn hem nog lang niet vergeten. Iedereen is die dag welkom.
 
Pastoor Andy Penne was deze week zomaar eventjes vijfentwintig jaar priester. Hij werd op 24 mei 1997 door Mgr. Johannes ter Schure sdb, in de kathedraal van ’s-Hertogenbosch, tot priester gewijd. Na zijn priesterwijding werd hij medepastor van de H.Antonius-, H.Bernadette- en H.Clemensparochie in Waalwijk. Op 1 november 1999 werd hij pastoor van de H.Bernadette- en H.Clemensparochie te Waalwijk. Op 28 september 2002 werd hij geinstalleerd tot pastoor van 3 parochies in Bergeijk en de parochie Luyksgestel. Op 1 augustus 2011 benoemde Mgr. Leonard hem tot pastoor van Galmaarden, Tollembeek en Bever. Op 15 augustus 2017 werd hij aangesteld tot pastoor van de parochies Sint-Maurus Holsbeek, Kortrijk-Dutsel, Sint-Pieters-Rode en Nieuwrode. Vanaf 26 september 2018 is hij ook lid van de priesterraad van het vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen.
 
In dankbaarheid voor de vijfentwintig jaar priesterleven vieren we met Pastoor Penne feestelijk Eucharistie in de Sint-Pieterskerk te Sint-Pieters-Rode op zondag 29 mei 2022 om 10.30 uur. Ook zijn oude parochianen uit het Pajottenland zijn meer dan welkom. Na de Eucharistieviering is er in het Kloosterhof gelegenheid om de jubilaris te feliciteren, met een drankje en een hapje.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2022

archief