REBECQ/ BEERSEL/ HALLE - Luc Wouters en De Nille rijden meer dan 50 km per uur

C21

REBECQ/ BEERSEL/ HALLE - Luc Wouters en De Nille rijden meer dan 50 km per uur

Luc_en_nille_record_rebecq_dd_080920
 
080920_015

Luc Wouters en de Nille zijn erin geslaagd om op de velodroom van Rebecq meer dan 50 km/uur te fietsen. Om aan te tonen dat mensen met een prothese in beide knieën nog kunnen sporten, reed Luc op de wielerbaan van Rebecq een afstand van 50 kilometer achter een bromfiets in één uur tijd. Zijn gangmaker De Nille (Marc Herinckx) was samen met Luc heel tevreden.

Een groep supporters kwamen Luc en de Nille steunen op de velodroom van Rebecq. De recordpoging is dus meer dan geslaagd, er was zelfs een marge. De gemiddelde snelheid bleek aan het einde rond de 57 km/uur te liggen. Niets dan gelukkige gezichten op de wielerbaan.

Nadien trok het hele gezelschap naar Oud Rodenem om de recordpoging te vieren. Een orkestje en zanger Benny Michiels brachten ambuance in de zaal terwijl men kon genieten van een hapje en een drankje.

Voor deze recordpoging werden er ook steunkaarten verkocht waaraan een tombola verbonden is. De opbrengst van de hele organisatie gaat naar een goed doel. De eersten die er van zullen genieten is ziekenzorg Huizingen en verder gaat er ook een deel naar de jeugdwerking van de Halse sportraad.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2008
Didier Decooman
Didier Decooman
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 nov 2022

archief