REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

 Voetganger komt op zebrapad onder wagen
PEPINGEN -  Op de Ninoofsesteenweg in het centrum van Pepingen kwam vrijdag omstreeks 17.30 uur een jonge voetganger onder een auto terecht. 
De voetanger wordt aangereden terwijl hij het zebrapad oversteekt. De voetganger wordt door een eerste voertuig voorrang verleend, een tweede personenauto Peugeot 406 bestuurd door Joanna V C uit St-Pieters-Leeuw had de voetganger niet opgemerkt. De bestuurster reed door met de vermelde gevolgen. Voetganger David V.d.V uit Pepingen wordt met zware verwondingen aan de schouder en het been overgebracht naar het ziekenhuis.

Geld, een DVD speler en een playstation gestolen
GALMAARDEN – In de Rodestraat betreden dieven tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag de eigendom achteraan en verschaffen zich toegang tot de woning . Ze doen dit via de berging en keukendeur. Het gelijkvloers wordt doorzocht. Geld, een DVD speler en een playstation worden ontvreemd. Van de de dader(s) geen spoor.

Crossmachine en materiaal gestolen
TOLLEMBEEK – In de Pausleenstraat wordt een garagepoort naast de woning opengebroken. Er wordt voornamelijk veel matriaal voor het gebruik in de motocross ontvreemd.  Een crossmoto wordt eveneens ontvreemd. Van de dader(s) geen spoor.

 

Oliespoor
DWORP- LOT - Door een ongeval op Krabbos kwam er vrijag rond 15.45uur een oliespoor van 50meter op de rijbaan. De brandweer maakte de weg opnieuw proper. In de Huysmanslaan heeft de brandweer van Halle vrijdag om 15.30uur een oliespoor van 400meter moeten opkuisen. De oorzaak van het oliespoor is niet bekend. 

Inbraakpoging
SINT-GENESIUS-RODE - Dieven hebben geprobeerd een kruidenierszaak aan de Zoniënwoudlaan binnen te dringen. Ze forceerden een raam aan de achterkant, maar geraakten niet in de zaak.

Weg met portefuille
HALLE -  Uit een huis in de Villalaan is vrijdag rond 5.30uur een portefeuille gestolen. De bewoners werden wakker en deden het licht aan. Hierop namen de inbrekers de vlucht. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief