HALLE/ BEERSEL - OEH naar Europese kampioenschappen in Istanbul

C21

HALLE/ BEERSEL - OEH naar Europese kampioenschappen in Istanbul

Tom_van_hooste_repro_editiepajot

De mannenploeg van OEH zal op 1 februari deelnemen aan het Europees kampioenschap cross voor clubs dat plaats heeft in Istanbul. Deze wedstrijd is niet alleen van hoog niveau maar ook kostelijk voor de club die zal instaan voor de verplaatsingkosten en een gedeeltelijke inbreng van de verblijfskosten. Dit is dan ook een gelegenheid om te werken aan het beeld van OEH, met iedereen, atleet, trainer en bestuur, in dezelfde T-shirt getooid. Deze T-shirts worden dank zij de steun van het sportmerk Erima en Allonsius Sport aan een schappelijke prijs van 17 euro ter beschikking gesteld. Enkele euros per t-shirt zullen besteed worden aan de tickets to Istanbul.

Olympic Essenbeek-Halle zal met volgende atleten deelnemen : Tom Van Hooste (regerend Belgisch kampioen veldlopen), Pieter Desmet (eindwinnaar cross-cup 2008), Marc Vanderstraeten (Belgisch kampioenschap masters), Jeroen D’hoedt (tweede junior op het BK veldlopen 2008), Tim Luyckx en Stijn Boon.

Enig probleem en uitsluitsel eind van de week is de selectie van Tom Van Hooste, opnieuw geplaagd met heup- bekkenproblemen. Als Tom niet loopt zal hij vervangen worden door Sander D’hoedt.

Verder zullen Dirk De Maesschalck en David Evenepoel (trainers) samen met Michel Bellemans (schepen) en Hugo Swalus van OEH als clubafgevaardigde de verplaatsing maken.

De seniorenwedstrijd start om 11u45 lokale tijd = 10u45 Belgische tijd. De wedstrijd gaat over 10 km = 35 à 40 minuten wedstrijd = einde wedstrijd 12u20 = 11u20 Belgische tijd. De kans bestaat dat er rechtstreeks contact is rond 11u30 in de Sporttafel van radio victoria Halle om te horen hoe onze atleten hebben gepresteerd.

Laatste updates kan je vinden op www.uskudar2009.org

Veel succes, mannen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2009
Didier Decooman
Repro Editiepajot - OEH
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief