Vaccinatiecentra De Bres en DOC ZENNEVALLEI zoeken 600 jongeren voor een Johnson & Johnson-prik

C21

Vaccinatiecentra De Bres en DOC ZENNEVALLEI zoeken 600 jongeren voor een Johnson & Johnson-prik

Vaccinatie_halle_
 

Vaccinatiecentra De Bres in Halle en DOC in Alsemberg zijn op zoek naar 600 18-24 jarigen die zich vervroegd willen laten vaccineren met het Johnson & Johnson-vaccin. Jongeren die zich registreren via QVAX en aangeven dat ze het Janssen-vaccin willen, hebben een grote kans dat ze nu maandag hun prik krijgen en volledig gevaccineerd zijn voor de zomer! En da’s handig als je deze zomer met vakantie wil of een eerste festival wil meepikken. 

Mensen die nog geen uitnodiging kregen voor hun vaccinatie kunnen zich inschrijven op de QVAX-reservelijst om sneller aan beurt te komen voor hun vaccinatie. 

Hoe werkt het?

Je kan je via www.qvax.be inschrijven op de reservelijst van vaccinatiecentra De Bres Halle en DOC Alsemberg. Ben je 18 jaar of ouder dan krijg je op het einde van die inschrijving ook de vraag of je bereid bent gevaccineerd te worden met een Janssen-vaccin (Johnson & Johnson). Wie opteert voor dit één-prik-vaccin van Johnson & Johnson, krijgt ook uitleg over het beperkte risico op ernstige bijwerkingen van het vaccin.

Heb je je eerder al ingeschreven via QVAX?

Je kan op elk moment opnieuw inloggen in QVAX en je inschrijving bijwerken, ook je keuze om al dan niet het Janssen-vaccin te kunnen krijgen.

Oproep via je vaccinatiecentrum
Heb je via QVAX aangegeven bereid te zijn om gevaccineerd te worden met een Janssen-vaccin, dan word je waarschijnlijk dit weekend opgeroepen om maandag (namiddag of avond) achter je prik te komen. Dat gebeurt via QVAX, dus via een sms en/of het e-mailadres dat je hebt ingegeven bij je QVAX-inschrijving. Zo'n uitnodiging komt dus niet per post.
Hiervoor is het wel belangrijk dat je je beschikbaar stelt maandag namiddag en/of avond.

Voor de meest recente informatie over veiligheid, voor- en nadelen, verwijzen we je graag door naar www.laatjevaccineren.be.

Ben jij een deel van de oplossing?

Fijn dat ook jij een deel van de oplossing bent! Want hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe steviger we het virus de kop indrukken. En hoe groter de kans dat we deze zomer opnieuw kunnen genieten van feestjes, festivals of één of andere vakantietrip zonder al te veel beperkingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2021
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief