BEERSEL/HALLE Fanfare Sint-Jozef Kesterbeek-Dworp bijt spits af in Halle

C21

BEERSEL/HALLE Fanfare Sint-Jozef Kesterbeek-Dworp bijt spits af in Halle

Editiepajot_bart_devill___sint_jozef_kesterbeek_dworp
foto Bart Devillé
 

 

Op zondag 12 september wordt de grote markt in Halle nog eens ingenomen door de muziek. In samenwerking met Vlamo en de stad Halle wordt er vanaf 1Ou een promenadeconcert en de muziek zal er weerklinken tot na 17 uur.

De spits wordt om 10 uur afgebeten door de fanfare Sint-Jozef Kesterbeek-Dworp, nadien om 11uur de Koninklijke Verbroedering Borchtlombeek, om 13uur de Koninklijke Fanfare De Vrijheidsvrienden Huizingen, om 14 uur de Koninklijke Filharmonie Leefdaal, om 15 uur pauze en Beiaardconcert in de Basiliek, om 16 uur ’t Muziek Herne en het promenadeconcert wordt om 17 uur afgesloten door het Vlaams Jeugdharmonie Orkest.

 

Wie wat meer wil weten over Vlamo? Vlamo wil de instrumentale amateurmuziek in Vlaanderen laten bloeien. Vlamo, de Vlaamse amateurmuziekorganisatie, stimuleert en promoot de actieve muziekbeoefening binnen de brede samenleving en draagt bij tot de ontwikkeling van amateurmuzikanten en muziekverenigingen door hen professioneel te ondersteunen en te inspireren. Muziek maken is verbinden. Daarom is Vlamo naast een artistieke werkplaats ook een ontmoetingsplaats waar mensen, verenigingen en gemeenschappen hun banden versterken. Vlamo staat ten dienste van alle instrumentale muziekgroepen die op een niet-professionele manier bezig zijn. Ook individuele muzikanten zijn welkom.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 okt 2021
Marc Sluys / werkgroep Trage Wegen Zuidwest Brabant | 19 okt 2021

archief