Verkeerscontrole op 9-10 oktober PZ ZENNEVALLEI

C21

Verkeerscontrole op 9-10 oktober PZ ZENNEVALLEI

Logo_zennevallei_muur_
 

Zowel zaterdag als zondag werden verschillende alcoholcontroles gehouden op het grondgebied Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. De verkeersdiensten van de politiezone Zennevallei vatten post tijdens verschillende tijdssloten, dus zowel in de namiddag als avond en nacht. 

Over het gehele weekend werden 1 052 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. 13 bestuurders legden een positieve ademtest af. Hierbij dienden twee bestuurders hun rijbewijs in te leveren voor een periode van 15 dagen. Dertien bestuurders bliezen alarm en dienden voor enkele uren aan de kant te blijven staan. Drie andere bestuurders bleken onder invloed van verdovende middelen. Zij dienden hun rijbewijs in te leveren voor 15 dagen. 

Bijkomend hielden de inspecteurs van de dienst Interventie nog een taxichauffeur tegen. Betrokkene bleek te rijden spijts verval. Tevens stond de man nog geseind voor een overval op een klant en diende hij terug naar de gevangenis te keren voor het niet naleven van de voorwaarden. De maatregelen werden dan ook uitgevoerd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief