OEH organiseert eerste duorun & walk in HUIZINGEN

C21

OEH organiseert eerste duorun & walk in HUIZINGEN

Scherm__afbeelding_2023-11-02_om_15
 
Op zondag 3 december organiseert OEH aan zijn atletiekpiste en in het daarnaast gelegen Provinciaal Domein van Huizingen de OEH Duorun & Walk, een aflossingswedstrijd waarbij lopers een uitgepijld parcours van 4 km twee keer afleggen. Het nieuwbakken loopevent start om 11u met loper 1 die 4 km aflegt, loper 2 overneemt voor opnieuw 4 km en ze dan samen nog eens 4 km afwerken. Start en aankomst worden gegeven naast de atletiekpiste - die nog in een renovatiefase zit. Ook wandelaars kunnen terecht op het event want ook voor hen werd er een 4 km lang parcours uitgestippeld.

"Het loop- en wandelevent is één van de vele acties die opgezet wordt om drie OEH-teams aan de start te krijgen van de 100 km-run van Kom Op Tegen Kanker. Daar hebben we namelijk €7500 voor nodig." zegt Kevin Van Cutsem, lid van de communicatiecel van OEH. "We kregen intussen ook de steun van OEH-atleet en Belgian Tornado Jonathan Sacoor die het peterschap hierrond opnam en ook op zondag 3 december het startschot zal geven van de wedstrijd."

De inschrijvingen staan open voor alle sportievelingen die zin hebben in een uitdagende aflossingswedstrijd in duo of een wandeling. Lid zijn van een atletiekclub is geen vereiste.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief