Bart en Nils lopen marathon van New York voor het goede doel

C21

Bart en Nils lopen marathon van New York voor het goede doel

Editiepajot_bart_devill___bart_en_nils
Foto Hugo Devillé
 

 

Bart Devillé uit Lot en Nils Vancraeynest uit Buizingen staan aan de startlijn van de iconische New York Marathon, en dit keer doen ze dat niet alleen voor zichzelf. De twee sportievelingen hebben besloten om hun passie voor hardlopen in te zetten voor Cliniclowns, de organisatie die zich inzet om zieke kinderen op te vrolijken met humor en plezier.

Bart en Nils betalen hun reis en deelname aan de marathon volledig uit eigen zak, maar om aan de start te mogen staan, moeten ze een minimumbedrag van 2000 euro aan sponsorgelden inzamelen. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar Cliniclowns.

Om hun inzameldoel te bereiken, zijn Bart en Nils een unieke samenwerking aangegaan met Brouwerij Den Herberg uit Buizingen. Samen hebben ze een speciaal bierpakket samengesteld dat te koop wordt aangeboden voor 10€/pakket.  Het pakket bestaat uit Herberg Blond, Herberg Tarwe, Herberg Tripel en Cuvée Devillé. 

 Het bierpakket wordt geleverd begin oktober, net op tijd voor de herfstige avonden waarop een lekker biertje altijd welkom is.

Met hun initiatief hopen Bart en Nils niet alleen het nodige bedrag bij elkaar te krijgen, maar ook meer aandacht te vestigen op het belangrijke werk van Cliniclowns. “We willen zoveel mogelijk mensen bereiken en laten zien dat je op een leuke en smakelijke manier een bijdrage kunt leveren aan een goed doel,” aldus Bart en Nils.

Draag je graag je steentje bij en wil je genieten van een heerlijk bierpakket? Neem dan contact op met Bart en Nils en steun hun marathonmissie voor Cliniclowns. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze niet alleen de finish halen in New York, maar ook in hun doel om een glimlach op het gezicht van vele kinderen te toveren.

Je kan Bart en Nils contacteren via bart_deville@hotmail.com en Vancraeynest.nils@gmail.com

Meer info ivm Cliniclowns vind je via https://loopvoorcliniclowns.be/event/marathon-new-york-2024

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief