Hofmaarschalken en Hofdames Halle organiseren mee de 58ste Europaprinsenproclamatie s

C21

Hofmaarschalken en Hofdames Halle organiseren mee de 58ste Europaprinsenproclamatie s

Europaprins_2024_-_affiche_1_
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle Vzw is co-organisator van de 58ste Europaprinsenproclamatie samen met de Europese Carnaval Vrienden, beter gekend als het ECV. Tijdens deze avond zullen de 58ste Europaprins en de 4de Europaprinses worden voorgesteld en nemen we afscheid van het Europaprinsenpaar 2024 Daniel I en Nicole I. 

De 58ste Europaprinsenproclamatie vindt plaats op zaterdag 19 Oktober 2024 in “Evenementenhal DOC” te Alsemberg en dit vanaf 19u11. Op het programma staan diverse optredens waaronder: Andy Swingstar en Matthias Lens maar ook een carnavalseke groep uit Nederland en een Duits dansspektakel.
 
Om onze eigen streek op de kaart te zetten openen de Halse Dansmariekes de avond en sluiten de Prinsen John en Wouter de avond af, de muzikale omsluiting zal gebeuren door DJ Pika en de gastheren van de avond zijn Marc Huylenbroeck en Europaprins Werner I. 
 
Ter gelegenheid van de 58ste Europaprinsenproclamatie heeft de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw een heel dagprogramma klaargestoomd om de Europese gasten onze prachtige stad Halle en het Pajottenland te laten ontdekken . 
 
Het dagprogramma start met een ontbijt in de evenementenhal DOC waarna de gasten zich met een Vip-bus richting de Basiliek van Halle zullen begeven om aansluitend in aanwezigheid van stadgidsen te kunnen genieten van een fijne rondleiding in de Basiliek en haar schatkamer . Na het bezoek begeven de gasten zich naar Café Den Bascule voor een gezellige Pajottenlandse ervaring met typische lokale versnaperingen en lokale bieren die in aarde kannen zal worden geserveerd zoals het vroeger was. Zodat ze ontspannen de uitstap kunnen afsluiten in Pepingen bij De Cort Distillery waar hun een rondleiding en een driegangendiner wordt aangeboden . 
 
Om het plaatje helemaal compleet te maken kunnen de gasten gebruik maken van Taxi Pajot of kunnen ze blijven overnachten in Het Gravenhof. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 sep 2024

archief