HALLE / TERNAT / BEERSEL / GOOIK / OPWIJK – Jeugdwerking van volleyclubs uit het Pajottenland in de bloemetjes gezet

C21

HALLE / TERNAT / BEERSEL / GOOIK / OPWIJK – Jeugdwerking van volleyclubs uit het Pajottenland in de bloemetjes gezet

Editiepajot_saco_halle
Saco Olympia Halle. (Foto KOS)
 

Voor zijn jeugdwerking in het seizoen 2008-2009 kreeg Saco Olympia Halle het zilveren diploma van de volleybalbond Vlaams-Brabant.

Naast een diploma en een wimpel is Saco ook twee volleyballen, een handboek en een dvd over volleybal rijker. Het diploma hangt weldra ingekaderd te kijk in het sportcafé De Bres.
Ook andere verenigingen uit het Pajottenland kregen een onderscheiding voor hun jeugdwerking. Zo was er nog goud voor Kruikenburg Ternat. Naast Saco Halle kreeg ook Davoc Lot zilver. Brons was er voor Volleybal Opwijk en Govok Gooik.
 
Saco Halle kreeg deze onderscheiding voor zijn talrijke deelnames aan demontornooien en steunpunttrainingen. Ook voor de vele kansen die de Saco-jeugd krijgt om te trainen, voor zijn aantal jeugdspeelsters die doorstromen naar provinciale en Vlaamse selecties, het volgen van opleidingen door trainers en zo meer.
 
Samen met Saco Halle haalden volgende clubs ook zilver: Grivok Grimbergen, Davoc Lot, VBT Machelen en Haasrode-Leuven.
Het goud was voor de Lizards uit Lubbeek, Wolvertem Sporting, Jeugdvolleybal Londerzeel, Kruikenburg Ternat en Volley Groot-Leuven.
 
Het brons voor jeugdwerking ging naar Volleybal Opwijk, Kreg Rotselaar, Hofstade-Zemst, Eternit Kapelle-op-den-Bos en Govok Gooik.
 
‘Voor Saco Halle is dit zilveren diploma van groot belang. Het is een erkenning voor de inspanningen die de club levert om de jeugd zo goed mogelijk aan volleybal te laten doen. Het is een stimulans om verder te doen’, aldus jeugdverantwoordelijke Nathalie Van Kleef.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2009
Felix Merckx
Foto KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief